Városi kurír
A napi fontos.

Vásárhelyi Mária: …elég nagy sz@rban lehet a Fidesz

0 73

Hát elég nagy sz@rban lehet a Fidesz, ha nincs jobb ötlete, mint hogy egy több mint tíz éve halott MSZP-s politikus és egy ugyancsak halott “mszp-s” sofőr korrupciós ügyével huzakodjon elő a kampányban. És persze az elmaradhatatlan #nylonszatyor, amelyben #gyulataxis átadta a kenőpénzt.

Ajajj, fiúk, ez recseg-ropog!

Ráadásul a korrupciós vádat egy áfacsalással vádolt, büntetőeljárás alatt álló fazon szerette volna a saját büntetőügyének tárgyalása során a bíróság elé tárni, annak ellenére, hogy ennek az égvilágon semmi köze nincs ahhoz, amivel őt vádolják. A bíró pedig – talán jó érzékkel, hogy ne keveredjen a politika az áfacsalási ügybe – a választások utánra halasztotta a tárgyalást. Ám mit ad Isten, a kormánymédia vérszagra gyűlő propagandistái mind egy szálig ott voltak a tárgyalóterem előtt, hogy odatartsák a mikrofont a vádaskodó csaló elé. Ám, amit elmondott, az olyan szánalmas, hogy ebből még a lakájmédia sem tudott egy ütős sztorit összetákolni.


Nokiás dobozból nylonszatyor – Újabb Fidesz mocskolódás

És Poltnak is jól feladtátok a leckét.

Ez még egy koholt vád összebarkácsolásához is kevés. Kiváltképp mivel az egész sztori – ha igaz lett volna is – már rég elévült, az érintettek pedig már nem élnek. Hiába no, már semmi sem a régi! A hazugsággyár kreatívjai sem, a propagandagépezet sem és a lakájok sem. Ha ezt az sztorit nem engeditek el, könnyen a visszájára fordulhat. Halott embereket bizonyítékok nélkül vádolni – ettől még azok közül is sokaknak kifordulhat a gálája, akik egyébként minden hazugságotokra vevők.

Látjátok fiúk, nem kellett volna ilyen mohónak lenni!

Ha hagytátok volna, hogy néhány pénzéhes MSZP-s politikus is odaférjen a zsírosbödönhöz, akkor most jól leleplezhettétek volna őket. Így viszont, hogy az utolsó fillérig mindent ti loptatok el, úgy tűnik nagyítóval sem találtok olyan ügyet, ami eltereli a figyelmet Orbán tolvaj családjáról és barátairól.


(Vásárhelyi Mária)

A nokiás doboz és Botka 250 milliója – Pörög a mocskok dáridója

Leírás

Akár ez is tetszhet
Betöltés...

Kedves Látogató! Tájékoztatjuk, hogy a honlap felhasználói élmény fokozásának érdekében sütiket alkalmazunk. A honlapunk használatával ön a tájékoztatásunkat tudomásul veszi. Elfogadom További információ