A csillagok állítólag szinte minden kérdést megválaszolnak, miért hallgatnának éppen akkor, ha a vásárlási kilátásainkról faggatjuk őket. Itt a vásárlási horoszkóp, a mai nap igazából az Ikreké. (Ezt a rovatot próbaként vezetjük be, további sorsa Önön múlik.)


Kos

Hosszadalmas vita zárulhat le a mai napon pároddal. Végre eldől, kettőtök vásárlási szándéka közül melyikre költötök. Ha jól érvelsz, a Te álláspontod győz és irány a pláza. A választásnál azonban ne feledd, hogy sokszor a drágább az olcsóbb.

Bika

Életedben sokszor dönt helyetted a pénz. Néha még feladatot sem aszerint választasz, hogy mihez lenne kedved. A mai csillagállás viszont segít abban, hogy végre kilépj a komfortzónádból, és kicsit légy laza, vásárolgass, csak úgy!


fotó: pixabay

Ikrek

Amit máskor gonosz magánynak élnél meg, az ma a kívánatos szabadságot jelenti. Kávézók és virágboltok sokasága vár, az előbbiekben rácsodálkozhatsz a világra, az utóbbiak segítségével vidámmá varázsolhatod otthonodat.

Rák

Ne hátrálj, győzz le minden akadályt és egyenesen törj céljaid felé, megérdemled, amit kinéztél magadnak. Ha környezeted látja benned az elszántságot, előbb-utóbb segítségedre lesz akkor is, ha a kinézett tartósfogyasztási cikk elég drágának tűnik is.

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét