Napi vásárlási horoszkóp – 2019. március 18.

A csillagok állítólag szinte minden kérdés megválaszolnak, miért hallgatnának éppen akkor ha a vásárlási kilátásainkról faggatjuk őket. Itt a vásárlási horoszkóp, a mai nap igazából a Rákoké. (Ezt a rovatot próbaként vezetjük be, további sorsa Önön múlik.)

Kos

A kos mindig is fejjel megy a falnak, így nem csoda, hogy éppen vasárnap akar bevásárolni. Ne izgassa fel magát ha a pénztárnál valaki ön elé tolakszik, gondoljon arra „Ő előbb hagyja itt a pénzét”.
A mai nap csak akkor vágjon bele tartós fogyasztásicikk vásárlásba, ha hajlandó megfontolni családja véleményét is, különben nagyon melle nyúlhat.

  Bika

Ez egy kétarcú nap. sok bosszúság, de legalább annyi vidám pillanat is vár a jegy szülötteire. akkor jár jól, ha megpróbál felülemelkedni a nehézségeken, hiszen holnapra úgyis elmúlnak, és inkább a vidám perceknek örül.
A mára tervezett bevásárlásnál különösen az egyes élelmiszerek lejárati idejére legyen figyelmes, mert haza érve könnyes kellemetlen meglepetés érheti. a nap különösen alkalmas egy jó könyv vásárlására.

Ikrek

A szerelemben egyre több feszültség várja ezen a napon, úgy, hogy vásárolni se a párjával menjen, hanem egy közeli barátjával, akivel közösen tudják élvezni a beszerzőkörutat. Ma szinte csak az elektromos árammal működő termékek vásárlásától kell tartózkodnia, de ne keseredjen el, annyi minden van a mit ezeken kívül a kosarába tehet.

Rák

Ez a nap igazából ennek a jegynek kedvez, hiszen még a hold is ebben a jegyben ál. ritkán mondunk ilyet, de a Rák jegyűek, ahogy az élet más területén az üzletek polcain sem tudnak igazán melle nyúlni. kérdezze bátran az eladókat, ma nem igazán tudják átejteni. A kedvesség ami amúgy nem a legfontosabb jellemzője a jegy szülötteinek ma elönti, és a környezetére is átragad.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük