Vasárnapi horoszkóp: a Kos stresszes, de ne tegye, a Bika érzékenyebb az átlagnál – és Ön, kedves olvasó?

Mostanság egyik csillagjegyre sem jellemző, hogy hatra dőlhet és végig pihenheti a hétvégét. Ne feledje, szeretteinek nem az ajándék-hegyek a fontosak, hanem a kipihent, jókedvű, rájuk figyelő hozzátartozó! A vasárnapi horoszkóp segíthet!

Kos

Ebben a periódusban lassan, de biztosan eltűnik majd a zűrzavar az életéből és a csillagok ismét kedvező pozíciót fognak felvenni. Használja ki minél jobban ezt a helyzetet, bár tény, hogy a boldogság elérése érdekében azért tennie is kell majd, de az erőfeszítéseit siker fogja majd koronázni.

Még ha nem is nagyon szeret másoknak bókolni, most akkor is muszáj lesz kivételt tennie.

Lepje meg a párját kedves gesztusokkal és ne fukarkodjon a dicséretekkel a családtagjai körében sem. Amikor a dolgok komolyra fordulnak, akkor fog csak igazán meglátszani, hogy mennyivel jobban teljesít, mint a kollégái. Mérje fel a helyzetet és mérlegelje a prioritásokat. Ha minden kis problémán stresszel, azzal csak magának árt és az egészségét is tönkre teszi.

Bika

Ezúttal hagyja most a kezdeményezést másokra és várja ki türelemmel azt, hogy mi fog történni. Ne játssza meg a megközelíthetetlent, máskülönben elijesztheti a potenciális partnereket is. Nem kell mindig mindent önnek irányítania, hagyjon teret másoknak is. Semmi másról nem képes beszélgetni a barátaival, mint a szerelméről.

Gondolkodjon el arról, hogy nem lehet, hogy ez kissé már zavarja őket?

A friss levegőtől garantáltan jobban érzi majd magát, főleg, ha lefekvés előtt sétál egy nagyot a szabadban. Észre fogja venni, hogy sokkal jobban kipiheni majd magát. Erősítse a szervezetét. Ezekben a napokban érzékenyebb az átlagnál. Kerülje a mesterséges adalékokat.

Ikrek

Jó hírekre számíthat, aminek köszönhetően percről-percre jobbá válik majd a hangulata. Ettől függetlenül vigyázzon, hogy ne ragadja túlságosan magával a képzelete. Álljon két lábbal a földön.

Itt az ideje, hogy a saját lábára álljon.

Tény, hogy jó a kapcsolata a családjával, viszont úgy tűnik túlságosan sokáig gondoskodtak önről. Nem igazán stresszeli most magát a karrierépítéssel, mivel eléggé passzív hangulata van.
Ügyeljen arra, hogy ne hanyagolja el a közeli hozzátartozóit, szakítson rájuk is időt, hiszen csakis így tarthatja fenn az önök között lévő erős köteléket.

Rák

Élvezze a napját. Az önből sugárzó pozitív energiának köszönhetően több embert is jobb kedvre derít majd a környezetében. Arra vigyázzon azért, hogy ne adjon ki mindent magából, mert később még jól jöhet majd az eltartalékolt energia. Töltsön egy kellemes estét a partnerével, és élvezzék egymás társaságát.

A hangulat meghatározó tényezője a testi erőnlét. Ne agyaljon a problémákon, miközben sportol.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük