Vasárnapi horoszkóp: a Kos stresszes, de ne tegye, a Bika érzékenyebb az átlagnál – és Ön, kedves olvasó?

Oroszlán

Előfordulhat, hogy egy-két dolgot félreértett, ezért ne habozzon magyarázatot kérni az érintettektől, így elkerülheti a felesleges jövőbeli félreértéseket és azt, hogy tudtán kívül ellenségeket szerezzen. Nem kell azért túlságosan aggódnia, mert mindent könnyen helyre tud hozni.

Ne pazarolja arra érdemtelen emberekre feleslegesen az energiáit.

Inkább nézzen alaposan körül az ismeretségi körében, és rá fog hamar jönni, hogy ki az igazi barátja és ki az akit már nem sorolhat ebbe a kategóriába.  Ön végre egészséges, de ne vegye ezt természetesnek. Sajnos nem zárható ki, hogy később egészségügyi problémái lesznek..

Szűz

Mivel most szerencsés időszaka van, szánjon valamennyit a szabadidejéből a tanulásra is. Biztos lehet benne, hogy a környezetében mindenki értékelni fogja, a tudásvágyát és a kezdeményező készségét. A kapott bókok és dicséretek javítanak a közérzetén és sokkal jobban érzi majd magát.

Legyen türelmes hallgatóközönség. Egy közeli ismerőse lehet, hogy problémákkal küzd, és az ön segítségére van szüksége.

Itt az ideje, hogy megpróbáljon egy jobb pozíciót szerezni a munkahelyén. Az út teljesen szabad ön előtt.

Mérleg

Anélkül, hogy észrevette volna, sokkal érettebbé vált az elmúlt időszakban, ami nem is csoda, hogy annyi mindent történt önnel.

Használja ki minél jobban ezt a nyugodtabb periódust, és merítsen belőle erőt, hogy a komoly krízisekkel könnyebben tudjon majd megbirkózni. Ne legyen dühös csak azért egy barátjára, mert elhoz valakit a közös találkozójukra. Fogja fel úgy a dolgot, hogy ezáltal is bővülhet az ismeretségi köre. Végre találkozhat azzal a személlyel, aki annak idején olyan inspiráló hatással volt önre.

Ragadja meg a lehetőséget és legyen kreatív!

Ha fogyni szeretne, nem szabadna, hogy az alkohol játssza a fő szerepet az életében.

Skorpió

Ha elveszettnek érezné magát, kérjen tanácsot. Nincs azzal semmi gond, hogy időnként némi önkritikát is gyakorol és beismeri, ha valamiben tévedett. Az ilyen időkben derül ki, hogy kik az igazi barátai. Fordítson időt, és szánjon energiát a szabadidős tevékenységekre és a sportolásra is.

Rendkívül vonzó lesz a másik nem képviselői számára. Ne habozzon, tegye meg ön az első lépést.

A színház rendkívül szórakoztató lehet, azonban ez attól is függ, hogy mely műfajt kedveli igazán. Érdemes utánanéznie, hogy milyen darabra szeretne e-jegyet váltani, nehogy később kellemetlen meglepetés érje. Nem szabadna az erején felül teljesítenie. Csakis ön van azzal tisztában, hogy mennyit bír el. Ne hagyja, hogy más utasítgassa.

<<< Még több horoszkóp! >>>

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük