Védjük meg gyerekeinket a Fidesztől! - Városi Kurír

Sorting by

×

Védjük meg gyerekeinket a Fidesztől!

Volt tegnap egy hol gyenge, hol közepes iramú és színvonalú mérkőzés, amelyen a magyar csapat 60 év után legyőzte az angolokat. Megérdemelten.

Hirdetés

De volt néhány másodperc, amelynek üzenetére nem lehet, nem szabad nem felfigyelni!

Vagy 30 ezer gyerek szurkolt kint a stadionban. Hogy gyűjtötték, hogy vitték ki őket, azt nem tudom – de Orbániában élek, hát gyanakszom. Amikor az angolok a meccs előtt egy villanásra letérdeltek, a nyilván mélyen keresztény gyerekek egy része hangos fújolással, füttyel reagált. Nincs okunk föltételezni, hogy a gyerekek többsége kellően tájékozott lett volna – dacára az intenzív fideszes propagandának, hazudozásnak, gyalázkodásnak.

Csak röpke pillanat volt, de fölsejlett benne a magyar társadalom lehetséges fideszes jövője.

Eszembe jutnak Ady Petőfiről – ugyanarról a Petőfiről, akiről a mai hatalom Rákayval csináltat filmet – írott sorai:

Gyermek: sohasem fogom megérteni, hogy ezt a címet a felnőttek számára nem olyan kivételesen adják, mint az aranygyapjas rendet. Petőfire hiába keresnék az összes nagy szótárú nyelvekben több és nagyobb jelzőt: gyermek. Viszont nincs is e joggal megbírálható teremtésnek, világnak, életnek különb, istenibb produktuma, mint a gyermek. A gyermek az elevenség, az öröm, a jövőbe ható ígéret, a bilincsbe nem vert ember, az igazán igaz isten.

Tiszta tekintetű, lelkes gyerekekről beszélek, akiknek bizonyára ünnep volt a meccset, egy részüknek akár Budapestet látni

Gyerekekről, akik pár másodpercre eszközeivé, áldozataivá váltak a fideszes politikai pedofíliának.

Így lehet ártatlanokat is cseppenként megmérgezni; elültetni bennük valamit, amiről most nem is tudják, micsoda, de amiből majd rasszizmus nő ki.

Maguktól aligha csináltak volna ilyesmit: fideszes, nemzetikeresztény felnőttek “tájékoztatták” őket, akik igyekeznek gondoskodni a zsidózó, cigányozó, buzizó, románozó, tótozó, brüsszelező hazafias tömegek utánpótlásáról.

Amit láttunk, hallottunk, folytatólagosan elkövetett ifjúság elleni bűncselekmény, megrontási kísérlet jele volt: a végletekig elaljasodott hatalom indoktrinációja.

S a magyar társadalom jelentős része legalábbis bűnsegéd ebben a gyalázatban: nem lehet ezt eltagadni semmiféle kollektív felelősség elutasításával.

A többiek pedig tétlenül, tehetetlenül nézik, mi történik – s aki teheti, menekül…

A magyar társadalom rémisztő jövöjét láthattuk a füttyögés pillanatában – hát védjük meg gyerekeinket a Fidesztől! Vagy ha már nincs hozzá erőnk, hát kérjünk segítséget akár Soros támogatta civilektől, létező és nem létező hatalmaktól:

SOS!

Kapcsolódó

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Védjük meg gyerekeinket a Fidesztől!

  • 2022.06.05 - 18:34
    Közvetlen hivatkozás

    Sajnos orbán jóvoltából ott tartunk,hogy már-már szégyelljük,hogy magyarok vagyunk. Írtam volna,hogy orbán,és a kormánya jóvoltából,de ez nem lenne igaz, mert itt egyszemélyes kormányzás van, és orbán most megintcsak pofára szedegette össze a kormány tagjait, gondolom,ránézésre, hogy melyik tud jó nagyot bólogatni az agyament ötleteire. Pedig egy szakértői kormány már nagyon ránkfért volna. Valamelyik showder-klubos humorizált vele,hogy lassan a reptereken így fogják szelektálni az embereket.- ebolások,és magyarok jobbra,az összes többi balra. És sajnos láthatjuk,hogy már a gyerekekbe is bele van oltva ez az idióta, nem is tudom,minek nevezzem orbán nagyon elmebeteg szemléletét. Ha a fidesz/orbán végre valamikor kitakarodik az életünkből, óriási munka lesz a gyerekek, az emberek szemléletét megváltoztatni.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.