Vége a hiányérzet okozta kellemetlenségnek! – Indul az aktuális nemzeti konzultáció

Vége a kemény, embert próbáló időszaknak, amikor a kormány és személyesen Orbán Viktor nem érdeklődött aziránt, hogy mit szeretne az őket etető.itató népfenség! Napokon belül útjára indul a nemzeti elmebajnokság.

Igen – igen – igen!

Napokon belül elindul a nemzeti konzultáció, amely a családok védelméről szól – mondta Dömötör Csaba, a Miniszterelnöki Kabinetiroda parlamenti államtitkára vasárnap Budapesten, sajtótájékoztatón.

Remek lehetőség ez arra, hogy ellenőrizetlenül újabb milliárd menjen a közösből a levesbe, hogy újra senki ne tudhassa meg és nézhessen utána a végén közölt adatoknak. Újra kizárólag valamelyik szócső elmondása alapján, “bemondásra” ovációzzák kerítésen innen és túl, hogy hány millióan értenek utolsó szaváig egyet a nemzet miniszterelnökével.

„Nemzeti Konzultációs Központ”

Dömötör Csaba kiemelte, a konzultációval kijelölhetik a jövőbeni családtámogatási intézkedések alapjait.

„Egyúttal erős üzenetet küldhetünk: azt az üzenetet, hogy Európa megújulása elképzelhetetlen a családok megerősítése nélkül”

Az államtitkár kiemelte, ha erősek a családok, akkor a bevándorlást és a népességcserét támogató erőknek kisebb mozgásterük van.

Nemzeti konzultációs központ – ízlelgessük…. ha központ van, jön az Ön által finanszírozott konzultációhegy is!

„Szerintük a bevándorlás Európa jövője, szerintünk viszont a gyermeket nevelő erős családok”

Még szerencse, hogy nem egyszerre adták a kezébe a jelenleg aktuális és a végső számokat tartalmazó papírt is, így nem okozott gondot nem bemondani, hogy milyen sikeres is volt a még el sem kezdett “hadművelet”.

Ezalatt a hajléktalanok vegzálása zavartalanul folytatódik!

(forrás: MTI)

Két újabb nemzeti konzultációt is belengetett a Fidesz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük