Sorting by

×

Véget ér a Mintaapák és a Drága örökösök, de nem maradunk sorozatok nélkül!

Hamarosan minden sorozat kifut a kereskedelmi csatornákon. December 23-án érkezik a Mintaapák és a Drága örökösök legutolsó része, ami azt jelenti, hogy 4 évad után véget ér az RTL Klub sikersorozata.

Lesz mááásik!

Azonban nem kell sokáig várni a sorozatok kedvelőinek, január 3-án debütál a Keresztanyu, aminek főszerepeiben többek között olyan színészeket láthatunk majd, mint Molnár Piroska, és Gálvölgyi János. Hámori Barbara showrunner első önálló sorozata, mely január 3-tól naponta jelentkezik majd az RTL Klubon, egy ukrán-magyar határon található községben, Makkosszálláson játszódik.

Róza mama (Molnár Piroska), a „Keresztanyu” a csempész maffia vezetője történet elején, 69. születésnapján elhatározza, hogy egy éven belül visszavonul, és annak adja a csempész maffia irányítását, aki képes arra, hogy megválasszák a község polgármesterének. A választás egy év múlva lesz esedékes, ezért a közeli családtagok és a község lakói is azon kezdenek ügyködni – több-kevesebb sikerrel -, hogy Róza mama kegyeibe férkőzzenek és minél nagyobb eséllyel szerezzék meg a polgármesteri címet.

Molnár Piroska mellett Lengyel Ferenc, Gálvölgyi János, Kékesi Gábor, Dobos Evelin, Szacsvay László, Dóra Béla, Ullmann Mónika, Mihályfi Balázs, Németh Kristóf, Sajgál Erika, Józan László, Nagy Feró és Ganxsta Zolee is láthatók lesznek a sorozatban.

Mintaapák?

A TV2-n jelenleg is futó Mintaapákról már korábban megerősítette a TV2, hogy készül a 3. évad, amiből mind ez idáig 16 epizódot forgattak le. A  széria 2. évada december 23-án, szerdán este ér véget, de azt egyelőre nem tudni, pontosan mikor debütál a 3. évad.

„Igen, meg tudjuk erősíteni, hogy ebben az évben december 23-án látható utoljára képernyőn a sorozat. A továbbiakról pedig annyit tudunk mondani, hogy jövőre folytatódnak a forgatási munkálatok”

– nyilatkozta a TV2 Csoport Sajtóosztálya a SorozatWiki-nek.

Szoros RTL-fogásban a TV2

A TV2-n sem maradunk sokáig sorozatok nélkül; december 27-én érkezik a

„magyar Dallasként”

emlegetett Doktor Balaton, amiben Bodrogi Gyula is kiemelt szerepet fog játszani, de Pumped Gabo is fel fog tűnni benne.

figyu

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.