Nincs ezzel semmi gond. Ezt akartuk, ezt világot építgetjük, ezt szeretjük, ez kell nekünk. Kerítés! SOK KERÍTÉS! Ha kérhetnénk, jó lenne néhány géppuskafészek is. Akkor lenne igazán jó nekünk.

Elkardozgatunk itt, a Kárpát-medencében egymással,

a van Soros – nincs Soros, van migrács- nincs migrács, fúj Gyurcsány – még „fúj”-abb, dichotómiákban, meredten egymás farkát méregetve, fogsorokat csattogtatva, miközben a szent család fáradhatatlanul újabb és újabb kerítéseket húzat fel. Szigorúan miattunk. Értünk!

Például a déli „okos” határkerítést

Hogy az miért okos, ne kérdezzék.Talán azért, mert mikor meghallotta a K. Vezető a tervet, és azt, hogy abból mennyi is az “alkotmányos költség”, akkor elmélázva, kissé felhős homlokával rábólintott, és csak annyit mondott: OKOS! Nem tudom, csak azt, hogy szép fialása ez az egész, ennek az agybeteg világnak. Ugyan pont az ellen nem véd, ami ellen épült, az illetéktelen határátlépés ellen. Mit számít?

De például rendőrszivató eszköznek kitűnő

Aki rosszul szalutál, nem elég (narancs)sárga, azt nem lefokozzák, azt odavezénylik. Télen megfagyva, nyáron megfőve a porban-piszokban, két kukacos gyíkhús-szecsón napokig. Tudja meg mi a magyarok istene!
Ezen kívül még egy haszna van: pokoli sokat tudtak belőle lopni valakik. Ebből is. Öööö…vajon kik? A jó választ adók között a K. Vezető életnagyságú lovasszobrát sorsoljuk ki.

De ne legyünk igazságtalanok

A szent család kerítésmániája nem a déli határszélen kétségbeejtő – azon is – úgy generálisan maga az őrület. A Balatonon, a Várban, Tokajban, itt-ott, és hadd, ne folytassam, mert akkor gyakorlatilag Mordorföld – valamikor réges-régen, a múlt ködében Magyarország, Magyar Köztársaság. – teljes területét, gyárait, bankjait, erőműveit, mindenét fel lehetne sorolni.

Ami számomra külön örvendetes, hogy a nemzeti őrület nem áll meg a határnál. De nem is baj! Tudják meg ők is, akik megszavazták nekünk ezt a ketyós világot, ott a határon túl, mit is szabadítottak ránk!

Felkészül Erdély, Felvidék, Kárpátalja és azok kapcsolt területei,

ahol a K. Vezető jószágigazgatója, szentéletű mangalicaszerelő nagys’úr, remegő tokácskájával már készíti elő a K. Vezető kedves családja számára az újabb privatizációkat. Pénz rogyásig, kerítést meg majd felépítik, ha kiganéztak mindenki alól mindent a környező országokban is. Csak nyugalom! Ne türelmetlenkedjen senki, mert szépen sorrakerül mindenki.

2020 a nemzeti összetartozás éve. Addigra sínen lesznek ők is!

Amúgy nagy meló ám a Balatont rendesen körbekeríteni. Meg rengetegsok pénz is. Mi fizetjük, de megéri. Mit is szédelegne ott a sok mulya magyar, ha már úgysem az övé? Meg a pulyák is ott fürdenek, eszem meg a drága kis koronás unokákat, még elkapnának valami nyavalyát a retkes plebstől – ezek meg mi lennénk, csak szólok! – meg elő-elő fordulhat még az is, hogy Ráhelke véletlenül nem tízmilliós outfitbe bódorog le a partra, és máris kész a baj.

Ne lebzseljen ott idegen. Magánterület.

El lehet tolni a bringát mindenkinek. Coki! Szerencsére a várban ugyanezt majd jó olcsón megússzuk. Az nem jár majd ennyi kosszal. A falak vastagok, tekes, mint a pelyva, néhány géppuskaállás, oszt’ jónapot! Kell is, mint egy falat kenyér, mit bámulna bele a nagy’s úrék szájába, csorgatva ott a nyálát, a bamba magyarja?

Meg így biztos nem lesz egy nyomorult menekült, arab, zsidó, cigány, dékás, szoci, libsi, szegény, még szegényebb, hajléktalan (Mindenki válassza ki bátran ki[ke]t utál, a többit törölje) a kerítésen belül. Így kell ezt! Ezt akartuk, így közösen.

Meg amúgy is! Mindenkinek van a birtoka körül kerítés. Nagy’s úrék birtokai körül is lett. Akkor meg? Mondjuk, ez lassan pont az államhatárt is jelzi egyben. És?

Kapcsolódó

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét