Végre ismét szabadok lehetnénk! – Free Facebook Day

Itt az ideje, hogy rávegyük Mark Zuckerberget, hogy egy évben egyetlen napra minden országban állítsa le a facebookot. Természetesen a Free Facebook Day egyben munkaszüneti nap is lenne, hogy mindenki a telefon nyomkodása helyett beszélgessen a családtagjaival, barátaival. Szabadok lennék újra, ha csak egyetlen napra is.

Micsoda 24 óra lenne!

Se üzenőfali bejegyzések, se kéretlen messenger üzenetek. A social media nagyágyúja egyszerűen eltűnne az internetről és csak egy üzenetet hagyna maga után. Coming Soon! De addig is menjetek kirándulni, ha lehet még a mobilt is kapcsoljátok ki a zsebetekben, vagy csak egyszerűen hagyjátok otthon. Az emberek kirajzanának a ligetekbe, a parkokba, sehol senkinek nem csörögne egyetlen készüléke. Senki nem csinálna egyetlen szelfit sem. Meglepő módon a padon üldögélő idegenek ismét szóba állnának egymással. A gyerekek önfeledten rohangálnának, a szülők élveznék a napsütést és a facebook-, mobil-, netmentes 24 órát.

szabadok

Micsoda áldás lenne!

Egy nap, csak egyetlen nap, amikor leráznánk a digitális rabigát. Nem ülnénk tűkön, hogy ugyan üzen-e a szerelmünk, a barátunk. Nem bújnánk az instagramot sem, mert Zuckerberg jóvoltából az is leállna egy napra.

Végre ismét szabadok lennénk!

Kapcsolódó

 

szabadok

One thought on “Végre ismét szabadok lehetnénk! – Free Facebook Day

  • Én már 1 hónapja” facebook free” vagyok, nem bántam meg,nem hiányzik,!!!!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük