Hadházy Ákos: végrehajtást indítottam Bayer Zsolt ellen! - Városi Kurír

Sorting by

×

Hadházy Ákos: végrehajtást indítottam Bayer Zsolt ellen!

A Kúria szeptemberben mondta ki, hogy a fideszes publicista Bayer Zsolt megsértette Hadházy személyiségi jogait, amikor 2017. október 31-én a blogján azt írta: „Hadházy geci, Szél Detti nyeli”. Egy hónappal később pedig „Hadházy egy utolsó, szemét, becstelen gazember” címmel írt a politikusról.

Hirdetés

Az adok-kapok eredménye per lett

Bayer még két éve, a másodfokú ítélet után azt ígérte, hogy ötforintosokban fogja kifizetni a megítélt összeget, gyűjtést rendezett, amin az -állítólag- össze is jött neki.

Ötforintosokból maximum 50 darabot, vagyis 250 forintot fogad el….

Bayer felülvizsgálatot kért a Kúriától, amit aztán szintén elvesztett. A lényeg, hogy mostanáig sem kárpótolta Hadházyt, ezért indít most végrehajtást ellene az ellenzéki politikus.

Hadházy megelégelte…

A független országgyűlési képviselő ráunk a várakozásra és közösségi oldalán jelezte: végrehajtást kér Bayer ellen.

“Végrehajtást indítottam Bayer Zsolt ellen. Miután elvesztette a személyiségi jogi pert – amit azért indítottam, mert a megmondóember szándékosan összekeveri véleménynyilvánítást a gyalázkodással –, azt állította, nem fog fellebbezni, hanem ötforintosokban fog fizetni. Gyűjtést is rendezett és azt írta, össze is jött. Miután finoman jeleztem neki, hogy a törvény szerint ötforintosokból maximum 50 darabot, vagyis 250 forintot vagyok köteles elfogadni és ehhez tartani is fogom magam, inkább mégis felülvizsgálatot kért a Kúriától. Elvesztette.

Ezután felhívást tett közzé a híveihez, hogy ők küldjék apránként a pénzt (tehát újra össze akarta szedni a fideszesektől).

Természetesen azt sem kellett volna elfogadnom, de nem is volt ilyen dilemmám:

egyetlen túlbuzgó pécsi hölgy sietett a fideszes heccember segítségére, neki tisztelettel visszaküldtem a csomagját.

Bayer úr ellen pedig megindítottam a végrehajtást. Bízom benne, hogy lesz honnan kipengetnie, hiszen csak az 1001év Kft. nevű vállalkozása 60 milliós jogdíjat kapott az MTVA-tól…”

Rusvai

Hirdetés
átver

2 hozzászólás

 • 2021.01.06 - 13:06
  Közvetlen hivatkozás

  Undoritó mocsok nagyórrú, alja egy stilusa van,, egyszer remélem valaki ellátja a baját ennek a szemétnek !!! mit is képzel magáról ez a mocskosszájú alja panelproli???

  Válasz
 • 2021.01.06 - 13:38
  Közvetlen hivatkozás

  Ahogy Hofi mondta a házmesterünkre, neki is ömlik a szájából a szar. És ha van párt, amelyik megtűri az ilyeneket a soraiban, az maga is szar.

  Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.