Sorting by

×

Vegye, vigye! Itt a Békemenet-túlélőcsomag! – Hab a tortán: mindez az Orbán-webshopban kapható!

Bedurrantotta az Orbán-rajongók talizmán-igényeinek kielégítésére hivatott OV’22 a kínálatot, akinek igénye van rá vásárolhat “Előre megyünk….” pólót minden méretben és, hogy a Békemenetre se kelljen felkészületlenül menni március 15-én, összeraktak egy “túlélőcsomagot.

4.990.-

Hogy hányan hajlandók a pénztárcájukbanyúlni és, hogy leakciózzák-e ezeket is, mint a sildes sapkával tették, esetleg repiajándékba osztják-e majd egy-egy fontos aláírásért, azt nem tudni. Egyelőre 10 forint híján 5.000.- forintét vesztegetik.

„OV’22 Márciusi-Békemenet csomag

Orbán-rajongó csomaggal rukkolt elő az OV’22 shop a március 15-i békemenetre: az „OV’22 Márciusi-Békemenet csomagban van

  • sapka,
  • oldaltáska,
  • karkötő,
  • kitűző,
  • ajándék kokárda is.

A csomagot 2-5 munkanapon belül szállítják, viszont ahhoz, hogy ingyenesen kapjuk meg a csomagot, kettőt és még valamit  kell rendelnünk, hiszen csak tízezer forint felett ingyenes a szállítás.

Van máááásik!

A közösségi oldalukon böngészve ezt találtuk:

A kommentekből….

“Ahhoz képest,hogy 2021-ben alakult a WBHP 22 Markenting Kft,elég gyorsan tűzközelbe kerültek.☺️ Újabb négy évet és Isten áldja a drága Miniszterelnök Urat!”

“Farhatra megyünk. Csőd szélén az ország! 42000 milliárd az államadósság. Tavalyi évben 5100 milliárd forint volt a hiány. Euró az egekben. Lakosság teljesen eladósodott. Kötelező oltás miatt sokan elvesztették az állásukat. Meghalt 40000 honfitársunk a rossz jarvanykezeles miatt. 2. Legszegenyebb országa vagyunk az európai unióban. 2.legkorruptabb ország.”

“Hiányoltam a termék palettáról például kb: 10x15centis, tapadókorongos ov22-magyar zászlót, amit autó ablakra lehetne “ragasztani”. Vagy például a ruházati termékekből azért lehetnének nagyobb méretek!-tudom, hogy kövér vagyok az az én hibám!”

“Aztaqrva, láttam már pár szánalmas dolgot,de ez!? Gondolom a hirdetésére költött összeg sem jön vissza ezekből a fosokból, de hát pénz nem számít naponta költi el a kormány egy átlagember két évi bérét a facebookon különböző megmondómajmok hirdetéseire, úgyhogy ez már csak csepp a tengerben ”

Eddigi “sikercuccok”

Kapcsolódó

 

Vegye, vigye! Itt a Békemenet-túlélőcsomag! – Hab a tortán: mindez az Orbán-webshopban kapható!

 

átver

Egy hozzászólás itt: “Vegye, vigye! Itt a Békemenet-túlélőcsomag! – Hab a tortán: mindez az Orbán-webshopban kapható!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.