A véleményváltoztatás világbajnok csillagjegyei - Városi Kurír

Sorting by

×

A véleményváltoztatás világbajnok csillagjegyei

Vajon van olyan ismerősöd, aki mindent rémesen nehezen dönt el? Akinek talán még az is némi gondot okoz, hogy az étlapról ebédet válasszon magának? Nos, a következő csillagjegyek nem mindig tudják eldönteni, hogy mit akarnak valójában. S még akkor is hajlamosak megváltoztatni a véleményüket, ha előzően már döntöttek az adott témában. A horoszkóp szerint időnként meglehetősen bizonytalanok tudnak lenni. S milyen ok áll mindennek a háttérében? Íme a részletek.

Hirdetés

Az Ikrek elfogadja mások véleményét

Az Ikrek valójában az ördög ügyvédje is lehetne. S éppen ezért nem is annyira meglepő, hogy gyakran változtatja a véleményét. Könnyen lehet, határozott álláspontot képvisel reggel, aztán estére ugyanebben a témában már másként fogalmaz. Imád beszélgetni, sok mindenről van véleménye, ugyanakkor észérvekkel meg lehet őt győzni akár az ellenkezőjéről is, mint amit gondol. S valójában ezért a tulajdonságáért nem érheti őt különösebb kritika. Ma barátai, szerettei különösen nagy figyelemben részesíthetik, ami igencsak jóleső érzéssel töltheti el, bearanyozva napját.

 

A Mérleg minden véleményre ad

A Mérlegnek csillagjegy a harmónia, a béke, az egyensúly mindennél fontosabb értékek az életében. S annak ellenére, hogy bámulatosan diplomatikus, ösztönösen tudja, hogyan tegyen békét az ellenfelek között, s ilyen esetben meglepően határozott is, amikor a saját életében kell döntéseket hoznia, pillanatok alatt elbizonytalanodik. Gyakran apróságoknak tűnő kérdésekről sem dönt szívesen. Túlzás róla állítani, hogy döntésképtelen lenne, de az biztos, hogy jóval hosszabb idő kell neki, mire eljut idáig. Az sem segíti, hogy erősen ad a környezete véleményére is. Ma pénzügyei rendbetétele felé járhatnak gondolatai és éppen a legjobbkor! Most ugyanis nagy esély van egy váratlan pluszra, vagy éppen remek lehetőségek kínálkozhatnak a hosszútávú megtakarítások terén is. Bármiben is gondolkodjon, ma egy jó döntéssel hosszútávon megalapozhatja pénzügyi jövőjét!

csillagjegy

A Nyilas nem nagyon foglalkozik a következményekkel

A Nyilas valójában szereti, amikor folyamatosan változatos az élete. Igaz, ő sem képvisel mindenben és mindenkor határozott véleményt, de inkább csak azért, mert nem szívesen vállalja a döntése következményeit. Persze, ha utazásról van szó, a csillagjegy szülötte pontosan tudja, mit akar, s ilyenkor tökéletesen megfogalmazza az álláspontját. Ám egyéb kérdésekben gyakran hezitál, s ha teheti, a többiekre bízza a döntést. Igazság szerint nem különösebben érdekli, hogy mi történik. A szabályokat, az elvárásokat alapból sem kedveli, inkább a felhőtlen örömet keresi. A mai napon, kiváló kommunikációs készségéről tehet tanúbizonyságot, ugyanis rendkívüli módon tudhatja ma összehozni az embereket.

A Halak nem akar rossz döntést hozni

Ha létezik olyan csillagjegy, amely hajlamos a mártír- és áldozatszerepre, az kétségtelenül a Halak. Furcsa módon akkor a legboldogabb, ha az ellenkezőjét választja a környezte, mint amit ő szeretne. Ilyenkor ugyanis áldozatokat hozhat a másik érdekében, s számára ez különös értékkel bír. Egyébként sem akar rossz döntéseket hozni, ezért örömmel hárítja a ezt a felelősséget. Önzetlen típus, el sem tudja képzelni, hogy ne mások érdekét nézze, s ha a többiek mást szeretnének, nem bánja, ha ahhoz a véleményhez kell csatlakoznia. Ma több olyan emberrel is megismerkedhet, akik képesek lekötni figyelmét, akár órákon át. Közülük kiválhat valaki, aki különösen nagy hatást gyakorolhat önre, s, hogy ez egy nagyon jó barátság, esetleg valami több kezdete, nos, az csakis önökön múlik, kedves Halak. Érezzék jól magukat, de ne feledjék a pandémiát, csak okosan!(egijoslat.hu)

FALTÓL FALIG HOROSZKÓP!>>>>>

csillagjegy

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.