Véletlen derült ki a “titkos” akció – Karácsony Gergely vasárnap 10-kor a pesti alsó rakparton lesz!

Amikor valami “titkos”, az mindig érdekesebbnek, vonzóbbnak tűnik. Ebben az esetben nem valószínű, hogy Karácsony főpolgármester direkt húzását lebegtette meg a szocialista kötődésű Hírhúgó, vagy…?

RENDKÍVÜLI: KARÁCSONY BEKEMÉNYÍT, TÜNTETÉSRE HÍVJA AZ ELLENZÉKIEKET- ITT VANNAK A RÉSZLETEKET

Nem pont úgy…., nem pont az…

A fenti címmel jelent meg bejegyzés szombaton, a Hírhugó nevű szocialista propagandaoldalon – írta a 444.hu. A poszt szerint Karácsony Gergely főpolgármester azt írta a Facebookon, hogy

“A kormány büntetőhadjáratba kezdett Budapest ellen. A tiszta és világos választói akaratot költségvetési eszközökkel, a városunkra szabott igazságtalan és káros megszorításokkal akarja felülírni. Ezért kérlek, hogy most vasárnap, június 21-én délelőtt 10 órától 11 óráig a megnyitott pesti alsórakparton, a Lánchíd melletti részen, a Magyar Tudományos Akadémia előtti szakaszon álljunk ki együtt a fővárosunkat fojtogató elvonások, a kicsinyes politikai bosszú ellen. Örülnék, ha újra találkozhatnánk és válthatnánk pár szót vasárnap.”

A Hírhugó hozzátette, hogy érdekesebb legyen….

“A propaganda média nem fog beszámolni arról, hogy Karácsony Gergely tüntetésre hívja az ellenzék híveit, ezért kérjük oszd meg ezt a posztot.”

Csakhogy Karácsony Gergely Facebookján nem szerepel és nem is szerepelt ilyen bejegyzés.

A Hírhugó facebook-oldalán ezt többen szóvá is tették a kommentek között, mire néhány kommentelő azt írta, hogy bár a főpolgármester tényleg nem posztolt semmi hasonlót a facebookjára, ők csetüzenetben kapták ezt a szöveget Karácsonytól.

Titokban szervezett tömegtüntetés mint vadonatúj műfaj?

Az egyre zavarosabb ügyben a 444.hu munkatársa megkereste Balogh Samut, a főpolgármester kabinetfőnökét. Ő azt mondta, hogy

“Nem lesz szervezett tüntetés vagy bejelentett rendezvény, csupán egy akció készül.”

Oka….

“Hetek óta érződik az igény egy egyértelmű kiállásra a budapestiek védelmében, erre szerveződik az akció vasárnap.”

Akkor ezt most, hogy…?

“Az akcióról korábban feliratkozott szimpatizánsok kaptak személyes értesítést, ez szivároghatott ki a médiába szombaton.”

Vagyis mit csinál Karácsony a Duna parton vasárnap?

“Nem lesz tehát tüntetés vasárnap, sem bejelentésköteles rendezvény, de a főpolgármester valóban ott lesz a megnyitott rakparton vasárnap délelőtt 10 és 11 között.”

– válaszolta a portál kérdésére a kabinetfőnök.

nem lesz “semmi technika, semmi hangosítás, semmi beszéd”.

Siófok

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük