Vendégségben a Burkus király udvarában

Mivel azt mindenki tudja, hogy három a maghiar igazság, a jóságos kerál az aranytartalék megtekintése és a bolhavégi látogatás után csütörtökön ellátogatott a szomszédos királyságba.

A nándorfejérvári Burkus király már régóta nagy cimborája a mi igazságos kerálunknak,

összes is járnak rendesen, máskor csak követeket küldenek egymáshoz, ám a minap az Országgyűlés nagybajúszú ura is meglátogatta a Burkus királyt. A Burkus király nem köntörfalazott:

“Igyekszünk megérteni egymást, ez a tiszteletről, az újfajta hozzáállásról és az egymásba vetett hitről szól.”

A Burkus király szerint a maghiar céhek 16 nagyberuházást hajtottak végre Burkusországban tavaly, ebből hármat a Völgy területén. A maghiar kerál szerint a járvány ugyan háttérbe szorította a tömeges migráció kérdését, de újra jelentkezik ez a régi probléma.

A jóságos kerál úgy vélte, a maghiar-burkus együttműködés alapja,

hogy mindkét ország azt akarja, hogy a gyermekeink jobban éljenek mint mi, családban és nemzetben gondolkodik mindkét ország. A maghiar kerál jóslatot is mondott: ha nem bővül a Hét Királyság, instabil lesz az egyik legfontosabb szomszédos térség, a Hét Királyság nem jut új energiához, megreked és a végén szétesik… A maghiar kerál Segítője megkapta a Burkus Zászló Rendjének Első Fokozatát.

“Mi hiszünk abban, hogy a Hét Királyság nem lehet teljes Burkusország nélkül, és tudjuk azt is, hogy a geopolitikában nincsen légüres tér. Ha mi, a Hét Királyság, elmulasztjuk a Folyóvidék integrációját, akkor majd más a helyünkbe fog lépni, és miután elveszítettük az Egyesült Királyságot, nem kívánjuk elveszíteni a Folyóvidéket”

– húzta alá a Segítő.

 

burkus

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

2 hozzászólás

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük