Mielőtt legyintene egyet csak úgy, mint a felvételen Orbánnal szereplő többi büdös tahó, gondolja végig ezt a szégyent! Magyarország közszolgája semmibe véve esküjét verőemberek gyűrűjéből pimaszul megteheti, hogy az őt kérdező újságíróknak nem válaszol. Tényleg megteheti? 

A hős, aki 30 ember védőőrizeteból “mer” nem válaszolni!

A legújabb bunkóságát a miniszterelnök Nagykovácsiban hajtotta végre, amikor éppen a cserkészeknek adott át egy közpénzen felújított kastélyt. Azt mondta, hogy lehet kérdezni, de az Indexnek nem válaszol. Még abban a témában sem, amihez saját maga szerint konyít, vagyis futball-ügyekkel kapcsolatban sem.

„Kérdezni lehet, csak fake news-gyáraknak nem válaszolok”

Ez aztán a kereszténydemokrácia!

Ide kattintva nézheti meg, milyen arcátlanul – stábja és a körülötte legyeskedők teljes egyetértése mellett – viselkedik a “nagy harcos.”

Milyen alapon ugrál páros lábbal

a sajtószabadságon belül a tájékoztatás szabadságán? Ki hatalmazta fel, hogy szelektáljon és milyen alapon teszi? És miért nem háborodik fel velem együtt tömegnyi demokrata érzelmű ember? Hogy van az, hogy a választásokat manipuláló hatalom emberi, csak úgy rá üthetik a bélyeget  egy híroldalra,  csak azért mert olyasmit is ír ami nekik nem tetszik, hogy  Fake news azaz hamis hír gyár?

A fenti incidensről nem ejtenek szót Orbán közösségi oldalának kezelői, ott minden, ahogy szokott zökkenőmentesen zajlott

Az országos cserkész központ avatásán // At the inauguration of the national scout centre.

Geplaatst door Orbán Viktor op Zondag 27 mei 2018

 

Schmidt Mária laptulajként páros lábbal ugrál a sajtószabadság maradványain

NER sajtósok, üdv a saját világotokban!

A kormánysajtó bizonyítottan orosz propagandát terjeszt – G. Fodor belehúzott

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét