Sorting by

×

Vérciki! Orbán azt sem tudta, hol van és miért vitték oda?! – Frissítés: alig fél órával a megjelenése után törölték a posztot, majd újra közzétették!

Belátom, hogy a kampányidőszak van, ilyenkor egyik helyről a másikra esik be az ország elsőszámú közszolgája, hogy bizonygassa, törődik a közzel, de sokkal hihetőbben játszhatná a gondoskodó atyuska szerepét híveinek, ha tisztában lenne azzal, hogy hol van éppen és miért kolbászolt arra. Ez Orbán Viktornak a hétfőn posztolt videója alapján nem jött össze.

A 400 lelkes Acsalag esete…..

“Nagyon helyes, gyanús idegeneket nem lehet beengedni…

-kezdődik a fideszes sikerjelentés kerítésen belülről. Itt még csak sejteni lehet, hogy valami nagy dologra készül a kormány feje, aki “váratlanul” toppan be egy óvodának tűnő helyre. Az osztatlan csoportba -mi mást- egy focilabdát és egy felállítható kaput vitt ajándékba, amit az óvónők lelkesen megköszöntek, majd jött a kérdés-felelet játék a miniszterelnökkel:

“Orbán: Mikor volt ez?

Óvónő: 2009-ben zárták be.

Orbán: Mikor nyitottuk ki újra?

Óvónő: Október elején.

Orbán: Tavaly?”

Orbán-epilógus

“Az igazság az, hogy a gyerek a legfontosabb. Van gyerek, van jövő. Nincs gyerek, nincs jövő. Se a családnak, se az országnak”

Amíg ezt megállapította a miniszterelnök, még dedikálta is a lasztit, hogy mindig tudják az olvasni nem tudók, (is) kitől kapták. Búcsúzol még lejattolt egy asztalnyi kisgyerekkel és már ment is tovább a következő (ki tudja, hová?) átadni-, megnyitni-, felavatni való helyre.

“A baloldal bezárta, mi visszaadtuk az acsalagi gyerekek óvodáját!”

11.50-kor újra közzétették:

A kommentekből….

“..ha van gyerek,van jövő????…mit csinálnak éppen a gyerekekkel???…megnyomorítják őket,ha nem feltétlenul engedelmes,vagy a szulője nem engedelmes….éppen csak a tanuláshoz való jogát veszik el..éppen csak a fizikai és mentális egészséghez való jogát veszik el…éppen csak bármilyen jövőjét veszik el….”

“nagyon megosztó és visszatetsző ez a “baloldalazás”. Az emberiség feléről beszélünk. A “baloldal” tudtommal nem jobboldalazik. ha igen, akkor azt is elítélem”

“Vita mikor lesz? Esetleg csak az óvodásokkal mer csak beszélgetni?”

“Maszkotok hol van kedves óvónők?????????ha már ennyire kötelező.”

“Kampányolni gyerekekkel, 2. -szor? Ezért bünti jár!!!”

“Egy Óvoda bezárásához és nyitásához nem kel Jobb oldal meg baloldal elég ha a faluban van élet!”

“11 évig várt ezzel a Fidesz? Miért csak most? 11 éve kormányon vannak és most jutottak odáig, hogy megnyissák?”

“Na, ez az igazi Last minut 😊. Meg szerencse, hogy éppen választás lesz”

“A magánnyugdíjpénztári vagyonról se feledkezz meg, hamár egyszer eluralkodott rajtad a visszaadakozási vágy. Utána jöhet minden más is.”

“…. azt a fűzfán fütyülő rézangyalát…😉”1997-ben az alacsony létszám miatt a falu iskolájában a felső tagozatos oktatás megszűnt.” 2015-ös adat a elepülés létszáma 495 fő. tegyük fel ez csak gyarapodott valamicskét, de mennyi óvodáskorú gyermek jár ott az intézménybe, ahol iskola sincs helyben???”

Kapcsolódó

Fotó: Propeller

 

Vérciki! Orbán azt sem tudta, hol van és miért vitték oda?! - Frissítés: alig fél órával a megjelenése után törölték a posztot!

átver

Egy hozzászólás itt: “Vérciki! Orbán azt sem tudta, hol van és miért vitték oda?! – Frissítés: alig fél órával a megjelenése után törölték a posztot, majd újra közzétették!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.