Veri Orbán a feleségét?

Mint amikor egyszerre esik az eső és süt a nap. Szivárvány ível a magasban, s az ember bőrig ázottan, csapzottan is arra gondol: igazán páratlan, ritka jelenséget lát. Nem is tudja hirtelenjében, öröm vegyült az ürömbe, vagy üröm az örömbe. Na, erre mondják: veri az ördög a feleségét. De ez az írás nem a fény hordozójáról, nem Luciferről és pláne nem a nejéről szól…

Szóval veri vagy nem veri?

Mármint Orbanisztán vezére az ő asszonyát, Lévai Anikót, jószerével már saját lábon álló öt gyermekének édesanyját. Ez itt a nap kérdése. És amikor e sorok íródnak, még nyitott kérdés, akár elhatárolódott az elhangzottaktól az ATV, akár nem.

De tényleg! Ha már a nyilvánosság előtt szóba került a dolog – függetlenül attól, hogy igaz-e vagy csupán pletyka, aminek felült Nagy Bandó András – bizony olyan erkölcsi kérdésről van szó, amit egy centrális erőterű illiberális állam első emberének feltétlenül és azonnal tisztáznia illene. Mondhatni férfiasan.

Mert ha veri, akkor annak minden következményét vállalnia kell. Erős, jellemes férfi így tesz. Kivált ebben a zaklatási ügyektől hangos korban, amikor életpályák törnek ketté, bálványozott tekintélyek szobrai zuhannak alá talapzatukról. Így a bántalmazónak is kevésbé fáj…

Ha meg nem veri, akkor haladéktalanul, mérlegelés nélkül cáfolja meg! Akkor ne befolyásolja őt, hogy a cáfolat műfaja mostanára elkopott, elveszítette hitelességét és az emberek – jó okkal – azt is gondolhatják: amit a hatalom leplez, pláne letagad, az szinte biztosan igaz!

Ugyanis ha nem csupán Orbanisztán hadurának vezéri tekintélye, de már az embersége, a morális tartása – szavainak és tetteinek megfelelése – a tét, akkor sokkal több forog a kockán, mint, hogy épp hányan követik és lájkolják blogbejegyzéseit, hányan tapsolják veresre a tenyerüket egy-egy harcias beszéde hallatán s hányan békementelnek aktuális jelszavait visszhangozva az utcákon.

Mi múlhat ezen?

Például a választások kimenetele. Sőt, talán nem kevesebb, mint a haza, a magyar nemzet további sorsa; az, hogy a hatalom családokat fókuszba állító politikája folytatható-e, s az is, hogy a „népességgyarapító” nemzeti-keresztény kurzus fenntartható-e. Mert ha nem cáfolja a pletyka szerinti vádat, és ez a cáfolat nem a színtiszta igazságot tartalmazza, akkor jó estét kívánok, elmennek a fehérvári huszárok és másutt hághatnak majd meg sok kislányt, de itt egy ideig aligha…

Egy igazi férfi kérem, ha kell, hát a testi épsége, az élete árán is kiáll a családjáért, az elveiért, a hitéért, a híveiért. S nem hagyhatja egy röpke percig sem, hogy magyar emberek milliói – a határon innen és túl – azt gondolják róla: nem zörög a haraszt…

Tegnap este óta pedig rengeteg perc telt már el. Őexcellenciája, Orbán Viktor, Orbanisztán fejedelme pedig egy napja mélyen hallgat. S asszonya sem állt elő azzal: imádott férje, gyermekeik apja egy áldott jó és végtelenül szelíd ember, aki soha, de soha, semmilyen körülmények között nem emelne kezet a családjára. Vagy legalább azzal: persze, voltak vitáik, melyik családban nincsenek, de legalább nem ő kapta a legtöbbet…

Egyelőre – a kommunikációs forgatókönyv kidolgozásáig? – a kormány szóvivői is hallgatásba burkolóznak.

Még egy vak komondor se vakkantotta el magát.

Nyilván nem lehetek egyedül a kíváncsiságommal, s vélem, egy ország szeretné már tudni végre:

Veri Orbán vagy nem veri?

Vagy legalábbis: mit állít erről?

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

(végépé)

43 thoughts on “Veri Orbán a feleségét?

 • 2017.12.20 at 22:11
  Permalink

  Azt,hogy veri a feleségét én is olvastam.Az após megfenyegette ezért a vejét.Ennyi a történet.Ha én olvastam,más is olvasta.Ilyen információk keringenek a neten.Ha a dolog nem igaz,ezt ki kell jelenteni egy férfinek.Ha nem igaz,azt is ki kell jelenteni.Hangsúlyozom,egy férfi embernek.Várom ezt a kijelentést,cáfolatot.Nagy Bandó András is hallotta.Már ketten vagyunk…

 • 2017.12.20 at 22:41
  Permalink

  Előrebocsátom, nem vagyok Orbán hívő, sem Fidesz szavazó..sőt!
  DE!
  Miért kéne valakinek, akit megvádolnak mosakodnia? Mit is képzel magáról az, aki úgy vádol, hogy semmilyen bizonyítékkal nem támasztja alá?!
  Nehogy már a “…lekvár tegye el a nagymamát!”! Egyelőre a vádló kötelessége a bizonyítás.

  Ha elég sokszor leírjuk, hogy “úgy hallottam, hogy Szepesi Magdolna kutyákkal csinálja”, az attól még nem válik igazzá!

  Mindenesetre én nagyon örülnék, ha “véletlenül” felkerülne a netre egy zárójelentés másolat 😉

 • 2017.12.21 at 01:45
  Permalink

  …az após a majdnem teljesen analfabéta – néhai – magát juhásznak valló beszervezett besúgó…

 • 2017.12.21 at 06:05
  Permalink

  2002-ben Budapesten raktak ossze orban nejenek az allkapcsat, 2 helyen tort el, a szokasos komondor/lepcso baleset. Utana honapokkal is latszott minden riportban hogy szet lett utve, akkora napszemuvegben volt mindig, hogy csak na 🙂 Dehat melyik torolmetszett tolvaj cigany nem uti a ribanc nejet, aki feher letere vele kefel? :)))

 • 2017.12.21 at 08:38
  Permalink

  Hogy mi igaz az egészből? Szerintem nem sokan tudják. Tény, hogy OV kiskorában az apjától nagyon sokat kikapott és nemis akárhogyan. Ha ez igaz, akkor már eleve benne van a természetében, hogy ha szóval nem győzi, akkor ököllel biztos menni fog. Hiszen vele is igy bántak, csak vissza adja, amit ő kapott. Hogy nem annak adja vissza akitől kapta? Mit számit az. Az asszony az ő szemében alárendelt teremtés. Ez mindig látható a beszédeiből, a reagálásából. Nézzétek meg a Parlamentet, hány nőt láttok ott, mint képviselőt? Csak azon csodálkozom, hogy mi, nők, miért nem lépünk fel határozottabban? Ha megtennénk, rájönne , hogy nélkülünk Ő sem menne semmire. Régi mondás, hogy egy férfi – ha nem áll mellette egy nő, semmire sem jut. Hogy a felesége miért tűri, azt mi nem tudhatjuk. Egy biztos, az első pofon elcsattanása a legnehezebb, ha ez megtörténik és nincs határozott fellépés az asszony részéről, akkor a többi pofon már nagyon könnyen elcsattan. Márpedig ha ez igy van, akkor ez az ember nem csak gyáva, de ostoba is., és megérdemli a viselkedése következményeit. Mert semmi nem marad megtorlás nélkül!

 • 2017.12.21 at 08:56
  Permalink

  “Veri az élet, very happy, Mindenki veri, beleveri.” / Bikini/

 • 2017.12.21 at 09:42
  Permalink

  gond egy szál sem… megváltoztatják a törvényt és kötelezővé teszik az asszonyverést 🙂

 • 2017.12.21 at 09:59
  Permalink

  vagy Anikó asszony adna egy exluzív interjút amiben elmesélné a sok “házi inzultust” ekkor azonnal el is dőlne a választások kimenetele.érdekes lenne a reakciók tömkelege mert meggyőződésem,hogy hithű fideszes akkor sem hinné el ha minden létező adattal alá lenne támasztva.

 • 2017.12.21 at 14:08
  Permalink

  Ön vagy nagyon naív vagy csak annak tetteti magát. Ez a “történet” évek óta kering az országban, sokan le is írták már ,nem hiszem, hogy van ember aki még ne hallott volna róla. Tehát Nagy Bandó nem mondott semmi újat. Ezért Rónai Egon meg sem lepődött amikor ezt meghallotta számára is annyira triviális volt. Ha a miniszterelnök lett volna olyan karakán, hogy kiálljon és cáfoljon már régen megtehette volna. DE egy olyan embertől aki képes arra, hogy az őt interpelláló ellenzéki képviselőknek cinikusan odavág egy “boldog karácsonyt ” a magyar nép parlamentjében elvárható válasz helyett, attól én azt sem várom el, hogy kiálljon magáért, pláne az asszonyáért. Zárójelentésre meg ne várjon, az már régen nincs ott ahol annak lennie kellene.

 • 2017.12.21 at 14:11
  Permalink

  Még akkor sem ha videón élőben láthatná. hamisítvány, volna kurta válasz!

 • 2017.12.21 at 14:12
  Permalink

  Pontosan, ahogy írja! Nem tudom, hogy él-e még a jó öreg spicli de, hogy ő aztán nem fog megszólalni az biztos.

 • 2017.12.21 at 15:36
  Permalink

  Nagy Bandó A. látta is? Undorító ez a rosszindulat, nem csak Orbán Viktort illetően, úgy általában, ahogyan megnyilvánulnak a hozzászólók. Mindenki foglalkozzon magával, a cikkíró is, és tanuljon meg helyesen fogalmazni, írni. Kné

 • 2017.12.21 at 16:08
  Permalink

  Te löttyedt agyú, alkoholista Nagybandó! Magadból indulsz ki biztosan. A jellemed is olyan kevés, mint a test magasságod. Törpebandi, foglalkozz azzal, amivel egyidős vagy, és kézre esik! Ja, hogy nehezen találod, mert olyan pici? Akkor pláne azzal törődj! Én meg azt hallottam rólad, hogy már krinyóban is hitelre piálsz. Szégyellheted magad!

 • 2017.12.21 at 16:57
  Permalink

  Én meg azt hallottam rólad, hogy már hitelre is kötélnek állsz. A stricid cinikus válaszával: Boldog Karácsonyt!

 • 2017.12.21 at 17:15
  Permalink

  Orbán egy erőszakos ,hatalom mániás despota . Hogy veri vagy nem veri , hát azt csak a család tudja…..

 • 2017.12.21 at 17:59
  Permalink

  Ez nem Orbán hívőség kérdése.A Miniszterelnök úrról van szó,az ország első emberéről,aki ilyen gyanúba keveredett már évekkel ezelőtt.Ahogy a hozzászólók írták,sokan tudják.De az ilyen ember egyéb durvaságokra is képes.És tapasztaljuk,hogy képes.

 • 2017.12.21 at 22:37
  Permalink

  hogy esnél pofára egy vakkomondor miatt!

 • 2017.12.21 at 22:39
  Permalink

  csak azé, mert sac kb. 10 milka ember pofájába hazudik naponta és uszít…többek közt!

 • 2017.12.22 at 10:21
  Permalink

  ebben én is biztos vagyok. 🙂

 • 2017.12.23 at 07:41
  Permalink

  Más az “urbanlegend” vagy kocsmai pletyka és más egy nagy nyilvánosság előtti vád!
  Ha ezt nem tudja megkülönböztetni, akkor szakorvosra van szüksége.

  Ha pedig valóban történt bántalmazás, annak biztosan van dokumentált nyoma valahol…én legalábbis egy fotót minimum készítenék “bármikor jól jöhet” alapon 😛

 • 2017.12.23 at 07:45
  Permalink

  Mondom: “úgy hallottam, hogy Szepesi Magdolna kutyákkal csinálja”.

 • 2017.12.23 at 10:33
  Permalink

  Nagy Bando is mint “urbanlegend” -ről beszélt. Nem tényeket hanem kecskeméti szóbeszédet említett. Én inkább egy röntgenfelvételt keresnék, annak nagyobb esélye lenne.

 • 2017.12.23 at 13:21
  Permalink

  Gabriella, Maga egy rém gusztustalan NŐ! –Együtt ittak? Paramétereit honnan tudja?–Nagyon nagy visszautasítást kaphatott? Csepeg a gyűlölettől!

 • 2017.12.23 at 13:29
  Permalink

  Azt nem teheti meg sem a doki, sem az asszisztencia! Titoktartás köti őket! Azt hittem, ezt Bakó Úr tudja!— De mivel ki szivárgott, AZ BIZTOS HOGY IGAZ!

 • 2017.12.23 at 15:12
  Permalink

  De kár hogy nem kegyed állkapcsát törte szét a skizofrén besúgó Győri Gábor

 • 2017.12.24 at 11:47
  Permalink

  Ó…egy sima “betörtek a rendelőbe és elvitték a számítógépemet” ma már minden megold!
  És ezt TAPODINÉ is biztosan tudja 😛
  Ami pedig szivárog, arra TENA Lady betét kell…minden más esetben csak pletyka, nyilvánosan TÉNYKÉNT ÁLLÍTVA pedig vád, ha megalapozatlan, akkor rágalom!
  És ezt is tudja TAPODINÉ, csak kényelmesebb beállni a langyos fősodorba…

 • 2017.12.24 at 11:49
  Permalink

  Szepesi Magdolna tényleg kutyákkal csinálja?!

 • 2017.12.24 at 11:56
  Permalink

  Nézz utána: Híresztelés

 • 2017.12.25 at 14:23
  Permalink

  Orbánról rengeteg rosszat tudok, de ami csak feltételezés, azt fenntartással kezelem. Te ezt -amit leírtál- biztosan tudod, vagy csak hallottad?

 • 2017.12.25 at 14:30
  Permalink

  Ha Anikó asszony adna egy ilyen interjút, nem érné meg a másnapot. Ő sem, meg akinek adta, az sem..

 • 2017.12.27 at 21:05
  Permalink

  Simán elhiszem, hogy veri a feleségét ez a fasztarisznya. Nyilván a cigány nem tudja hol levezetni a feszültséget a Jobbik miatt, ezért veri a feleségét….

 • 2018.01.05 at 15:49
  Permalink

  De mi van akkor, amikor a nyúl viszi a vadászpuskát? …, mi van akkor, ha nem ő adja, hanem kapja…

 • 2019.04.02 at 19:14
  Permalink

  Olvasta valaki, hogy én követtem el egy Ballószögi betörés. Ha ezt most cáfolom, el hiszik? Ha meg beismerem, akkor egy igazi egyéniség vagyok?

 • 2021.09.14 at 14:41
  Permalink

  Ettől az idióta nárcisztikus putristól minden kitelik..

 • 2021.09.20 at 17:10
  Permalink

  Azt fotot senki nem talalna meg soha, te pedig “allitolag” megöngyilkolnad magad egy rendörautoban…

 • 2021.09.27 at 18:42
  Permalink

  Eszed neked se sok van!!!! Egy államfőt, ha megvádolnak valamivel, ha nem igaz, valamilyen reakciójának kellene lenni!!!! Ez a mocskos patkány nem cáfolja az áll, vagy valós híreszteléseket, így minden kétséget kizárva, veri a feleségét!!!!

 • 2021.09.27 at 18:47
  Permalink

  ez nem egészen így működik, mivel a hőn imádott hájas disznó Magyarország m.elnöke, és fedhetetlennek kellene lennie!!! Ha nem igaz az állítás, akkor cáfolja, de erre a mocsok nem képes!!!

 • 2021.09.29 at 05:48
  Permalink

  Én az olvastam hogy nyilatkozott egy ápoló, hogy az Orbán feleségét a Kecskeméti kórházban szokták helyre tenni ápolni egy nagyobb verés után,!

 • 2021.10.01 at 15:27
  Permalink

  Kedves Lászlóné,, nem kell ilyen primitiv módon irogatni, OV egy beteg ember akitől minden kitelik, nem kell védeni, csak a kár hogy nem én vagyok a neje(persze Isten mentsen brrrr) , mert 1 napig nem élne az a disznó elvágnám a nyakát ha egy újjal is hozzám nyúlna, ennyi,, !!

 • 2021.10.09 at 11:40
  Permalink

  Ver, vagy nem veri, nem lehet biztosan tudni, aki ESETLEG kezeli, helyreteszi az asszonyt, úgy, ahogy, nem beszélhet, akik bizonyíthatnák, gondolom, aláírtak valami titoktartási kötelezvényt, – csak gondolom!Egy, biztos, az asszony, extrán le van amortizálódva a korához, hogy mi az oka, ezek szerint, nem pbliks!DE! Nem zörög a haraszt, ha nem fújja szél…..örökbecsű közmondás!

 • 2021.10.10 at 10:38
  Permalink

  A hír igaz amit nem pletykából tudok és azt is hogy ez nem egy új keltű dolog,akkor kezdődött amikor Viktorunk becsajozott a férjes színésznővel(akik azóta mindketten hatalmas kitüntetésekben részesültek,mint örök hallgatás)és nem egyszerűen becsajozott hanem hulla szerelmes lett a színésznőbe,na ez volt az a pont amikor a felesége kikérte magának és akkor jól rommáütötte a feleségét,ugyan is ez egy hosszas titkos viszony volt legalább 15 évvel ezelött,pontos évre nem emléxem,az egész színház és környéke tudta mi folyik,úgy hogy ezek nem alaptalan dolgok!!A pletyka másik fele miszerint a felesége bosszúbol megcsalta az egyik fideszes pasival(aki megjegyzem azóta eltünt) rossznyelvek szerint a legkisebb gyerekük nem Viktortól van!!

 • 2021.10.11 at 11:26
  Permalink

  Ilyen zárójelentés nem születhetett, nem lehetett. Nem vagyok naiv, de más befolyásos személy ügyében sem, ha ilyesmi történik, nem készül jkv. Az orvos mérlegel, ha nem súlyos a sérülés simán belemegy, hogy ne legyen nyoma a “balesetnek”. Ha orbán azt mondja, hogy ne legyen papír, akkor nem lesz, de lesz orvos előléptetése, vagy orvossal kicseszés, ha mégis lenne jkv.

 • 2021.10.11 at 11:57
  Permalink

  Semmi rosszindulatot nem látok ebben. Talán hallottál a nők elleni családon belüli erőszakról? Isztanbuli egyezményről? erről szól. A magyarok, orbán nem írta alá. Azért ez jelent valamit. Utána olvashatna, okosodhatna, mielőtt kommentet ír. Nehogy már természetes legyen egy asszonyverő férj, pláne, ha miniszter. Persze mi magyarok, orbán
  Bandó bejáratos abba a kórházba, betegsége vagy volt betegsége miatt. Nagyon-nagyon népszerű és igenis lehetséges, hogy barátságba került rengeteg ott dolgozó eü dolgozóval, nővérrel, stb. akik elmondhatták neki, hogy itt járt orbánné jól kidekorálva. Nekem is súgott már nővér bizalmas információt kórházi dologról, kényes, orvosra vonatkozó ügyekről, mivel sok időt töltöttem egy bizonyos helyen, és barátság alakult ki ott dolgozóval. Olyan nincs, hogy ilyen információt titokban tudjanak tartani. Mint tudjuk a titok, ha már két ember tud róla, az nem titok. Egy bántalmazásnál jó esetben minimum három ember tudhat róla, az orvos, nővér-asszisztens-sebész. De lehet még röntgen-orvos is. Szóval ez többszemélyes ügy lehetett. és orbánt ismerve simán továbbvitte azt az erőszakosságot, amit hozott otthonról.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.