Veszélyben a Balaton! – a Facebook is beszállt a kampányba

Ha az ellenzék nyer, a magyar tengert fekete csadorba burkolózott nők lepik el, ám ha a kormánypárt győz, a Balaton partján kizárólag tökéletes alakú, bikinis lányokat lehet majd látni. A nagy húsvéti riogatásba – többek között – a Fidesz zuglói jelöltje is beszállt, közösségi oldalán osztotta meg a sokak szerint uszító képet.

Elég az ELÉG-ből!

Szinte cunamiként öntötte el a facebookot az „ELÉG” nevű közösségi oldal legújabb képe, amelyen az alkotók a magyar tenger, pontosabban a Balatoni Nyár speciális magyar hangulatának megmaradásáért aggódnak. A fotón immár hagyományőrző módon fenyegetik a laikusokat:

Ne legyen kétsége senkinek afelől, hogy ha netán az ellenzék nyer, nemcsak úgy, általában jönnek a migránsok, konkrétan elveszik, ami a miénk. Jelesül

a magyar tenger partját, amelyet – a fotó tanúsága szerint – 2030-ra kizárólag baywatch-lányok népesíthetik be. Ehhez azonban Fidesz-győzelem kell. Máskülönben jönnek a fekete csadoros alakok (vélhetően nők), akik majd jól ellepik a Balatont.

A migránsozó, riogató fotósorozat egyik legújabb gyöngyszeme ezúttal a Fidesz zuglói jelöltjének közösségi oldalán bukkant fel. Jelen Tamás amúgy is lelkesen osztja meg az uszító fotóiról ismert kormánypárti közösség, az „ELÉG” bejegyzéseit.

Most azonban kérdés, hogy vajon miért érezte állampolgári és politikusi kötelességének, hogy a XIV. kerület szavazóit a Balatonra leselkedő veszélyekkel buzdítsa a „megfelelő” döntésre.

Fidesz kampány és az elemi ösztön – Zuglóban mellbedobással kampányol a regnáló

A zuglói aspiráns persze a helyiekért is aggódik. Mint arról az Echo TV-nek nyilatkozott a minap,

Zugló Karácsony Gergely vezetése alatt egy kimondottan migránsbarát önkormányzattá vált. Például az önkormányzati lakásokat pályázhatóvá tették a nem magyar állampolgároknak, így a bevándorlóknak is.

Hozzátette azt is: az iszlám közösség egy befogadó politikával találkozott a kerületben, ezért költöztek oda.

A szóban forgó fotót terjesztő oldalt ugyan többen többször is jelentették az uszító tartalmak miatt, am a Facebook nem igazán reagált, zöld utat adva ezzel a folytatáshoz.

Az egyik „jelentőnek” a legnagyobb közösségi oldal illetékesei azt válaszolták, hogy a

„Facebook nem távolítja el a gyűlöletbeszéddel kapcsolatos tartalmakat, ha azokat humoros vagy gúnyos formában teszik közzé. Ezzel kívánják támogatni az adott témára irányuló társadalmi vitát.

Akik eddig csak sejtették, most biztosak lehetnek abban, hogy a Facebook is beszállt a kampányba. A maga módján. És a maga eszközeivel. Úgy tűnik, ráklikkeltek a „megosztás” gombra…

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük