Budapesti hétköznapok

Veszélyben Esztergályos Cecília – A vízhiány fogságában

esztergalyos-cecilia

Esztergályos Cecíliának is a lehető legrosszabbkor jött a csapás. Sokan aggódnak a művésznőért miután az otthonában több, mint 24 órája egyáltalán nem folyik víz a csapból. A színésznőt a legnagyobb hőségriadó idején érte ez az országszerte több települést is érintő csapás.

Panasz a Facebook-on

A Ripost a színésznő Facebook oldalán szúrta ki a posztot, melyben a helyzetről panaszkodik; a kommentek tanúsága szerint nem is sikerült elérnie az illetékeseket, illetve mások is küzdenek hasonló problémával. Esztergályos Cecília köztudottan pozitív személyiség, nem szeret panaszkodni, de a jelenlegi helyzet már az ő tűréshatárát is túllépte. Rajongói, barátai is aggódnak érte, hiszen a hőségriadó kellős közepén ivóvíz nélkül maradva akár életveszélyes állapotba is kerülhetünk.

“Az uram kimegy két kannával, majd hozza a vizet haza. Kell venni ballonokat. Hirtelen jött ez, nem számítottunk rá, én Szlovákiában játszottam, amikor az uram értesített róla, hogy nincs víz. Először úgy tudtuk, hogy kedd éjszaka ismét lesz, de egy csepp sem jött a csapból. Este lesz két napja annak, hogy folyóvíz nélkül élünk, és ki tudja, meddig áll fenn még ez a helyzet.”

Nyilatkozta a művésznő a portálnak.

(Forrás)

 

Erre figyeljen mindenki!

 

Szólj hozzá!