Veszprémben is közös jelölteket indít az önkormányzati választáson a hat ellenzéki párt

Élhető, otthonos, zöld város megteremtése a cél Veszprémben – mondta a hat ellenzéki párt közös polgármesterjelöltje csütörtökön sajtótájékoztatón, amelyen bemutatták a DK, a Jobbik, az LMP, az MSZP, a Momentum és a Párbeszéd közös helyi képviselőjelöltjeit.

A polgármesterjelölt önkormányzati képviselőjelöltként is indul

Katanics Sándor kiemelte, fontosnak tartja a széles körű összefogást, a megoldásra váró feladatok közül pedig a bérlakás-építési programot és a parkolási helyzet megoldását emelte ki, valamint az energiahatékonyság szem előtt tartására hívta fel a figyelmet.

Közölte: a jelek szerint a Veszprém Aréna bővítésének elmaradása mellett a Modern Városok Program egyéb ígért elemei is késnek vagy nem valósulnak meg.

Elmondta, hogy az októberi önkormányzati választáson az 1-es helyi választókerület jelöltjeként is indul, amelynek korábban három cikluson át képviselője volt.

A többi választókerületben Gerstmár Ferenc, Zakar Csaba, Guzslován Gábor, Mihályi Balázs, Somfai Attila, Benczik Gabriella, Hartmann Ferenc, Kiss Béla, Kovács Rajmund, Kerekes Miklós, illetve Sőregi Attila indul Veszprémben. A jelöltek a már említett célok mellett fontosnak nevezték egyebek mellett a zöldterületek fejlesztését, a lakótelepi városrész problémáinak megoldását, a környezettudatosságot és a fiatalok elvándorlásának megállítását.

(Forrás: MTI)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük