Vicces karácsonyi történetek

Az ünnepi készülődés vagy az ünnep során, gyerekes családoknál gyakran felrobban a humor petárda. Tengerentúli vidám karácsonyi történetek között mazsoláztunk.

Apja fia

Munkából érkezett haza egy Ontario-i apa, amikor észrevette, hogy a lakásban nem ég a világítás. Felesége ünnepi, gyertyafényes menüt készített, és két kisfiukat is puccba vágta. A férfi viccelődni kezdett:

„Mi van, nem fizettük be a villanyszámlát?”

Majd elérkezett a karácsony esti mise ideje. A gyertyákkal kivilágított, zsúfolt templom áhítatos csendjében megszólalt a kisebbik fia:

„Apa, ők sem fizették be a villanyszámlát?”

Találkozás a Télapóval

Egy anya mesélte, hogy hatéves fiaival hivatalosak voltak egy ünnepi partira, ahol “maga” a Télapó adta át a gyerekeknek az ajándékokat. A szervezők megkérték a szülőket, hogy ki-ki a saját gyerekének szánt ajándékát vigye el, így ő a fiúknak vett strandtörölközőket – nevüket rányomtatva – vitte magával. Egyik fia azonban meglátva a sovány Télapót, kételkedni kezdett, hogy az igazi Mikulás jött-e el. Amint kibontotta ajándékát, megkönnyebbülten nézett fel anyjára:

„Az igazi Télapó volt, semmi kétség. Másképp honnan tudta volna a nevemet?”

Zokni zűr

A karácsonyi ünnepi zoknit, szépségápoló szerekkel dugig tömve találta egy asszony: férje ajándékaiból izgatottan magára kente az egyik arcpakolást, és már éppen le akarta mosni, amikor nyolcéves fia besurrant a fürdőszobába. Elmagyarázta a riad kisfiúnak, hogy ez apja ajándéka, hogy ő csodaszép legyen. A fiúcska türelmesen megvárta, míg lemossa arcáról a krémet, majd így szólt:

„Ó, anya, nem jó ez a krém!”

(forrás)

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Pin It on Pinterest