Vidnyánszky, Bencsik és a kormány lényegileg azonos felfogása - Városi Kurír

Sorting by

×

Vidnyánszky, Bencsik és a kormány lényegileg azonos felfogása

Bencsik András a maga bornirt brutalitásával beszélt az SZFE-ről. Korábban írtam itt arról, hogy nincs sok különbség az ő szövege és Vidnyánszky meg a kormány dumái között.

Hirdetés

Az SZFE-t elfoglaló, gyakorlatilag szétverő kormány nevében Vidnyánszky újra szükségesnek látta, hogy gyalázkodjon, hazudozzon, rágalmazzon.

Bencsik

Ezt volt bőr a képén mondani:

Kirekesztésről pedig a kuratórium elnöke szerint épp azok beszélnek, akik nem tűrnek meg, sőt, elpusztítanának minden, a sajátjuktól különböző gondolatot.

Ismét az unalomig ismert módszer, amelyet híveik hergelésére használnak: saját aljas szándékaikat ellenfeleiknek tulajdonítják.

Vajon mi okból nem alapítottak maguknak új intézményt? Ott reggeltől estig hirdethették volna új gondolataikat a nemzetikeresztény színjátszásról, a családi élet szentségéről. 

Összegyűjthették volna “világhírű” oktatóikat a “köz”- és terrormédiából, kedvükre dagonyázhattak volna.

De nem: az elsődleges cél a sajátjukétól különböző gondolat elpusztítása volt. Már amennyiben a mindent uralni vagy eltörölni döbrögis vágyával összefér bármilyen gondolat.

Amit eddig a maguk “gondolatairól” elmondtak, csupa átlátszó hazugság és zagyvaság.

Nem csoda hát, hogy “gondolataik” kimerülnek a gyalázkodásban, rágalmazásban, és saját nyomorult helyzetüket libernyák összeesküvéssel, a felvételizni szándékozó diákok megagitálásával, megfélemlítésével magyarázza a Kossuth-díj odaítélésével foglalkozó bizoccság újonnan kinevezett tagja…

Az ember nem érti: mit akar még? Hisz szinte minden az övé, szinte mindenhonnan sikerült a minőséget elüldöznie. Igaz, nem önállóan, hanem Orbán megbízásából.

A szégyen rájuk égett

Az SZFE hallgatóinak és oktatóinak, az ellenállasnak története a kormány legnagyobb kudarca: hazudozhat Vidnyánszky vagy bárki, a szégyen rájuk égett.

Nem maradt más, amivel önmagukat “igazolhatják”, mint az egyszerre pofátlan, szánalmas és nevetséges szöveg, amellyel a hatalmasok önmagukat üldözöttnek próbálják föltüntetni: nyomják Krahácsot…

Ilyen körülmények között kifejezetten ártalmasnak gondolok minden olyan ellenzéki megnyilvánulást, amely a kormány hazudozásaival, erőszakos, törvénytelen, alkotmányellenes eljárásaival kialakított helyzetet hosszú távon megváltoztathatatlannak ítéli.

Minden ami SZFE!

Bencsik

Hirdetés
átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Egy hozzászólás itt: “Vidnyánszky, Bencsik és a kormány lényegileg azonos felfogása

  • 2021.02.19 - 15:05
    Közvetlen hivatkozás

    vidnyánszki,(a kisbetű szándékos) és bencsik,de ide tartozik bayer is,a kormány láncos kutyái között a legvisszataszítóbb egyedek.

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.