Vigyázz EU – ahová egyébként mi is tartozunk! – jön a CÖF! – Megint…..

Szakértői testületet hozott létre a Civil Összefogás Fórum – Civil Összefogás Közhasznú Alapítvány (CÖF-CÖKA), annak érdekében, hogy autentikusabban képviselhessék kezdeményezéseiket az Európai Unióban – jelentette be csütörtökön Budapesten a szervezet vezetője.

Ha kell, ha nem, jönnek

Arról persze esetükben nem háborog a kormánykommunikáció egyik szócsöve sem, hogy kik is hatalmazták fel bármelyiküket, hogy a magyarokat képviseljék?

Csizmadia László, aki a CÖF alapítója, a CÖKA kuratóriumának elnöke hangsúlyozta: a testületre annál is inkább szükség van, mert a közelgő európai parlamenti választás sorsdöntő lesz a magyar nép számára.

a 12 tagú testületet jogászok, közgazdászok, irodalmárok, politológusok és biztonságpolitikai szakértők alkotják.

A testület tagjai közül Boros Imre közgazdász azt mondta:

Magyarország leginkább úgy mérsékelheti függőségét, ha csökkenti devizában fennálló államadósságát, ami elsősorban a gazdaság növekedése révén érhető el. Kétséges, hogy Magyarországnak be kell-e lépnie az euróövezetbe, mert a fizetőeszköz mögött nincs az értékét garantáló állam.

Földi László biztonságpolitikai szakértő szerint a következő évtizedekben kettészakad Európa a nemzetállamok híveire és az Európai Egyesült Államok híveire, de utóbbiaknak a bevándorlás és az iszlám térnyerése miatt egyre súlyosabb biztonsági kockázatokkal kell számolniuk.

Zétényi Zsolt jogász arról beszélt, hogy a magyar közélet alapkérdése a nemzeti szuverenitás;

fontos, hogy az uniós döntések ne csorbíthassák Magyarország szuverenitását, és ebben a folyamatban partnerünk lehet Varsó, Zágráb, Prága és Pozsony.

Georg Spöttle biztonságpolitikai szakértő kifejtette, hogy Nyugat-Európának a bevándorlás miatt egyre nagyobb biztonsági kockázattal kell számolnia.

Ifj. Lomnici Zoltán jogász felidézte, a CÖF hatékonyan lépett fel az Európai Parlamentnél annak érdekében, hogy a multinacionális élelmiszergyártók ne árulhassanak silányabb minőségű termékeket a kelet-közép-európai tagállamokban.

Az ilyen és ehhez hasonló fellépéseket is segítheti a most létrejött szakértői testület

Néhány emlékezetes CÖF-cucc

Észbontó CÖF-videók az Ön 433 milusából – nézze, ha már kifizette!

Levelet írt a CÖF Sargentininek – ha ettől nem kap a fejéhez, akkor semmitől…..

A CÖF bevenni készül Európát – Incselkedés a kerítés árnyékából

Tudta, hogy a CÖF-nek van teste? – Pedig van, azzal védi meg a kordont!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük