Sorting by

×

Vigyázz ezekkel a férfiakkal! 5 csillagjegy akiknek a hűtlenség a vérükben van

Gyakran hallani, különösen a hűtlen természetű emberektől, hogy a “hűség túlértékelt fogalom”. Ez akár igaz is lehet, de csak akkor ha a hűség kérdésköre nincs tisztázva, és szinte mindent belehányunk aminek nincs is ott a helye. A fogalom tisztázására mi sem vállalkozunk, pusztán bemutatjuk a hűtlenség földi papjait, legalábbis azokat akiket még a horoszkópjuk is megjelöl.

Kos

Kezdjük is rögtön a leghűtlenebbel, a Kosokkal! A Kos srácnak ugyanis nem való a monogámia, hamar elunja magát egy átlagos kapcsolatban, így folyamatosan keresi az új kihívásokat. Imád hódítani, már-már ez a hobbija! Viszont nem árul zsákbamacskát, nem titkolja, hogy szüksége van a kalandokra, ez a személyisége része. Ha szerelmes lesz, egy ideig magára erőlteti a hűséget, azonban ahogy kezd felszállni a kezdeti rózsaszín köd, úgy kacsintgat ő is másfele…

Kedves Kos olvasd el a mai horoszkópod!
(2021-02-11)
Ma kifejezetten energikusnak és tettre késznek érezheti magát, kedves Kos, ami optimális körülményeket biztosít arra, hogy rendbe tegye maga körül a dolgokat, esetleg még olyan zugokat is, amelyekben régóta porosodnak bizonyos dolgok. Motiválja, milyen jó érzési is lesz majd, ha elmondhatja, minden rendben és makulátlanul tiszta ön körül! Jó munkát!

Skorpió

Az a helyzet, hogy ha egy Skorpió srácba szeretsz bele, nem lesz egyszerű dolgod! Ő ugyanis szenvedélyes, érzéki és mindennél fontosabb számára a szexualitás, ezért nehezen áll ellen a testi kísértésnek. Megbízható és hűséges csillagjegy, ha barátságról, munkáról van szó, a szerelemben viszont nem ennyire egyértelmű a helyzet, mivel ha elhanyagolva vagy megbántva érzi magát, vagy valamiért szünetel az ágytorna, másnál keresi a megoldást. Cserébe viszont őrült féltékenyek tudnak lenni, szóval good luck!

Kedves Skorpió olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-11)
Ma, szenvedélye mellett, igen praktikusan is sikerül gondolkodnia, ami remek feltételeket biztosít arra, hogy esetleg áttekintse, megszervezze, hosszútávú anyagi terveit. Ne sajnálja az időt a részletekbe menő számolgatásoktól sem, ugyanis a végeredményen sokat módosíthat a sok kicsit! Talán ezek lehetnek a nagyobb hatékonyság kulcsai is!

Nyilas

A Nyilas férfinál nincs szabadabb, és a szerelemben sem bírja a kötöttségeket. Ha kicsit is úgy érzi, hogy megpróbálják visszafogni, szabályok közé szorítani, azonnal menekülni kezd. Képes az elköteleződésre, ha valaki mellett leteszi a voksát, az tuti, hogy élete végéig számíthat rá, és érzelmileg hűséges is marad, viszont az egyéjszakás kalandokra nem mindig tud nemet mondani, leginkább azért, hogy érezze, még mindig azt csinál, amit akar.

Kedves Nyilas olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-11)
A mai remek napnak tűnik a döntéshozatalhoz, ugyanis, nem csak ösztönei és megérzései működhetnek kiválóan, hanem most még bölcs meglátásokkal is párosulhatnak, amit jórész a minden részletre kiterjedő figyelmének köszönhet. Elő a legnagyobb fejtörést okozó ügyekkel!

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.