Vigyázz ezekkel a férfiakkal! 5 csillagjegy akiknek a hűtlenség a vérükben van - Városi Kurír

Sorting by

×

Vigyázz ezekkel a férfiakkal! 5 csillagjegy akiknek a hűtlenség a vérükben van

Ikrek

Az Ikrekre a szerelemben is a kettősség jellemző. Egyrészt vágyik egy komoly kapcsolatra, ugyanakkor folyamatosan keresi az izgalmakat. Igazi flört bajnok, akit az újdonság mindig lázba hoz, ha pedig unalmasnak és középszerűnek érzi a kapcsolatát, könnyen félre is lép. Viszont a jó hír, hogy ha végre megtalálja az Igazit, esze ágában sincs megcsalni a szerelmét.

Hirdetés

Kedves Ikrek olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-11)
Ma igazán elfoglalt napja lehet, kedves Ikrek. Rengetek a felgyülemlett dolog otthon és a munkájában is, azonban Önnek semmi kedve az elõírt tevékenységekhez. Szívesebben menne ki a természetbe, vagy nézne meg egy filmet. Ne álljon ellent a kísértésnek! Hívja el egy barátját egy délutáni beszélgetésre, esetleg kirándulásra, s munkáját a mai nap kapott lendületével másnap maradéktalanul befejezheti.

A hűtlen Halak

A Halak pasi álmodozó, idealista, akinek nagyon konkrét elképzelései vannak egy kapcsolatról. Viszont ha úgy érzi, a valóság meg sem közelíti az elvárásait, könnyen elcsábul és hűtlenné válik. Érzelmileg túlfűtött, érzéki és végtelenül romantikus, ezért folyamatosan filmbeillő románcra vágyik, ha pedig ezt nem találja meg a párkapcsolatában, enged a kísértésnek. Fontos, hogy ő sosem csábít, neki az kell, hogy újra és újra meghódítsák!

Kedves Halak olvasd el a mai horoszkópod! 
(2021-02-11)
Ma rendkívül mozgalmas lehet a napja, ráadásul, a technika vívmányaival is meggyűlhet a baja, így nem éppen stresszmentes napnak nézhet elébe. Végződjenek bárhogy is a dolgok, a legfontosabb, hogy ne veszítse el a fejét, legyen kitartó és áldozatkész. Este mindenképpen oldja a stresszt, egy forró fürdő, vagy egy masszázs most ebben sokat segíthet! (egijoslat)

FALTÓL, FALIG HOROSZKÓP>>>>

hűtlen

 

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.