Viktor, jól belecsaptál a lecsóba…elindítottad az ország valós kétharmadát magad ellen!

Viktor, tudod most aztán jól belecsaptál a lecsóba…elindítottad az ország valós kétharmadát magad ellen. 
Kellett ez neked fiam?! Már annyi hülye van körülötted, hogy tényleg hasonulsz hozzájuk. Nézzük csak, itt van ez a rezsibunkó…hmmm, édes fiam az nem egy szép ember, ám roppant csúnya…ami még nem is lenne olyan nagy baj, ha nem lenne ennyire nagyon buta, mint amilyen.

Viktor fiam, ne tedd má’ magad tényleg nevetségessé ezekkel.

Ott van az a hogyishívják, izé…a Flórián! Ja, hát az is szép sütemény…még a nyolc általánosa sincs meg annak a szerencsétlen párának, te meg milliárdokat lopatsz vele?! Hát meg sem tudja számolni azt a sok pénzt…de ez a Kósa, na ez viszi nálam a prímet. Édes fiam, az azért a világ legnagyobb barma, ugye belátod te is…minek kellett pont egy ilyen ostobával 4,3 milliárd euro pénz sorsáról döntened, ez nem volt egy jó ötlet, hiába buta..persze, tudom én, hogy az kell…de ez most mindent kikotyog, már nyolc változatot adott elő az ügyről, nem egy megbízható mamlasz.

Persze a vejed, az más, azt azért jól csináltad, hallod…ő minden hájjal megkent tudatos profi , na ilyen való neked Viktor, ez a te műfajod…meg az a Lázár…na, az még aztán nem semmi…a nagy tökorrú rafkós ember, bevallom kedvelem, mert ekkora cinizmus egyik arcán sem mérhető, ahogy nyilvánosan kineveti az embereket. Persze kivéve téged fiam, azért ebben te páratlan vagy nyilván.
.

Gázos ember…minden értelemben gáz van vele,

tudom én is…de az meg olyan nagyon együgyű, hogy már el is hiszi, hogy ő a legnagyobb, a leggazdagabb meg a legokosabb is…szólj má’ neki fiam, hogy ne hetvenkedjen annyira, mert őt sem fogod megmenteni, levesbetét lesz ő is a többi kiválasztott senkivel együtt. Annak a semmilyen zsótinak meg valaki vegyen már vissza a nagyzolós stílusából, mert lassan a ló sem engedi meg, hogy felüljön rá.

Viktor, fiam!

Március 15.-én nem tudom, hogy mitől sz@rtál be ennyire, de te megfenyegetted az egész országot?!
Nem kellett volna…most jó nagy hülyeséget csináltál, fiam…ebből talán még a kubatov kimoshat valahogy a halottas listájával, csak nem biztos, hogy elegen lesznek…no meg nem szavazhatnak 8 milliós szavazótáborból 11 millióan sem, arra is vigyázz fiam!

A bahreini házad minden esetre rendben ott van, bármikor mehetsz, ha ezek felébrednének…de ha a nyugdíjaknál nem szóltak, meg simán benyelték azt is, hogy sem a TB-re sem a nyugdíjra semmi garanciát nem adsz, akkor nem kell tartani attól, hogy ezek ki mernék nyitni a szájukat.

Keresett a Tóni fiam, hogy valami bevándorlási kötvényekből beszedett 476 teherautónyi készpénzt hova öntheti…nem voltál itthon, így beboríttattam vele a pecuba…tudod abba a nagy csarnokba vitettem vele, ahova hordtátok pistivel a forgalomból kivont tíz meg húsz ezreseket.

Viktor, fiam!

Meddig fog még itt lakni Árpi..nem mintha zavarna, de a minap is a kutya felnyalta a szétszórt lisztjét, aztán kiásta a kertből azt az embert, akit a polt petivel hoztatok még évekkel ezelőtt…és még táncolt is meg ugrált, alig bírtam azzal a hülye kutyával..

Récsöl végre a saját lábán áll, amióta matolcsytól hetente felveszi a 2 milliárdos GYES-t, tényleg nem panaszkodik. Tudod, most először féltelek..ez az elégtételt beígérő megtorlás nehogy üres fenyegetés maradjon…inkább jöjjön a nőket megerőszakolós migráncs-banda, aztán meg rendkívüli állapotot hirdethetsz, mégiscsak az a biztos, hogy a választásokon kussoljanak ezek a rohadék ellenzékiek.

Szólt a bandi, hogy a rendkívüli állapotra tekintettel minden szórakozóhelyet zárjatok be, csak a kaszinók fognak üzemelni, meg az olajos pintér sanyi minden kerületben nyitna kocsmákat. A pékkel már megbeszéltem, ahogy akartad… a kenyerekbe belesütik a marihuánát, hogy azért mindenki mosolyogjon, mire szavazni kell.

Viktor fiam, zárom soraimat, megyek kifényesítem a koronát, ahogy kérted…minden nap kétszer.

Ölellek: Anyád

Vendégszerző: Tarcali Emese

Migráncs-kóstolgató, már a gyerekig ér a gyűlölet – „Te tetted ezt, király”!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük