Viktor, te megkergültél!

„A reménytelenség gyűlöletet szít, az ellenzéktől gyűlöletre és gyűlöletkampányra lehet számítani”– mondtad pont te, aki saját tevékenységedet vetítetted ismét másokra!

A hatalomért bármit?!

Mert te fetrengsz itt nyakra-főre ebben az esze-veszett háborúsdidban! Nem unod még a magyarok védelmét kiabálni? Miért nemzetieskedsz ennyire össze-vissza óbégatva, hogy milyen veszélyben vagyunk? Provokálsz mindenkit! Európát, meg az USA-t is, a hazai baloldali ellenzéket épp úgy, mint a civileket. Orvosokat, ápolónőket és pedagógusokat!

A Magyar Narancs címlapos, drótbajszos képére úgy reagáltál, hogy anyukád sem örül annak, hogy ennyi támadásban részesülsz. És vajon annak örül-e, hogy a támadások mögött fiacskája magatartása és cselekedetei húzódnak meg? Vagy mindenki idehaza és külhonban, akik így, vagy úgy, hol erősebben, hol gyengébben kritizálják tevékenységedet, mindannyian tévedésben vannak? Azt hiszed, hogy amit teszel, egyedül az a helyénvaló cselekedet? Tán még meggyőződésed is, hogy rajtad kívül mindenki hülye?

Megbolondultál? Azokra hajazol, akik félművelten beveszik a horgot, amit kivetettél nekik az ország menekült-megszállásáról és a magyarok védelméről. Őket akarod kihasználni arra, hogy hatalomban maradhass? Gyűlöletet keltesz, amerre csak jársz! Sem a pápára nem figyelsz, sem korunk nagy filozófusára, akit még Oxfordban is sokkal többre tartanak, mint téged, pedig ő nem is ott járt iskolába. Figyelhetnél jobban Heller Ágnes szavaira, mikor ezt mondja:

„Egy nép legrosszabb ösztöneire – irigységre, gyűlöletre, agresszióra – építeni, azokat a propagandának megfelelően mozgósítani, igen veszélyes játék. Megrontja ugyanis a nép lelkét…A gyűlölet nemcsak a lelket fertőzi meg, hanem ellehetetleníti a tisztánlátást, a józan gondolkozást is.”

Még egy ötödikes is tudja, hogy Orbán Viktor megmondta Tusnádfürdőn: a törvénytelen bevándorlás veszély a sokszínűségre, a biztonságra és a gazdaság stabilizálására, együtt terjed vele a terrorizmus, együtt növekszik vele a munkanélküliség és a bűnözés. Akkor miről beszélünk? Te vagy a gyűlöletkeltő, nem a baloldal!  Már a Facebookon is  egy olyan beszámoló terjed, amely élesen szembemegy mindazzal, amit te és a kormány hazugan sugallni akar a menekültekről, és amely sugallatnak sokan a csápolóid közül oly szépen felültek. Nem gondolkodtál el azon, hogy miért is akar a menekültek többsége oda menni nyugatra, ahová éppen a magyar fiatalok is, nagyeszű?

Neked, Viktor, Bayer Zsolt kell védőangyalnak

Elég szegénységi bizonyítvány ez mindnyájunknak, hogy ő és cöfösei csak és egyedül téged tartanak alkalmas miniszterelnöknek, és hogy pont ők! Térj már észhez, szépen kérlek! Nem lesz ennek jó vége! Hadban akarsz állni mindenkivel? Illiberális államépítésed első lépcsője a rendőrállam lesz most, hogy még azokat is eskütételre kötelezted eszement bevetési teóriád miatt, akik rendőrként – a törvény szerint – még sehol meg sem jelenhetnének! Miket képzelsz te magadról? Odafigyelsz te egyáltalán arra, hogy miket beszélnek körülötted?

Például: a képmutatás minősített esete, amikor a „magyar szegényeket”, a „mi hajléktalanjainkat”, a romák felzárkóztatására tett lépéseket féltik a menekültektől. (Lakner Zoltán politológus), vagy: „amit a kormány tesz, az én szememben bűncselekmény. Vaskerítést épít, az Európai Unióban egyetlen tagállamként nem hajlandó menekülteket befogadni.” (Nágó Zsuzsa székelyudvarhelyi lakos, aki tiltakozásul lemondott a magyar állampolgárságról). Fogtad mindezeket, Viktor?

Nem kérek elnézést a tegeződésért! Jelen pillanatban ennél többet már nem érdemelsz! A magyarság csak kisebb része tette le melletted a voksát. A többség vagy nem rád szavazott, vagy távollétével tüntetően tartózkodott. Erről sose feledkezz meg! És a magyar közmondások közül is vésd jól eszedbe, hogy addig jár a korsó a kútra, míg el nem törik! Szigorúbban szólva, jön még kutyára dér!

A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük