Connect with us

Voks 2024

Világszám! A két pasi -esetünkben várospolitikus- telefonon beszélt egymással

Világszám! A két pasi -esetünkben várospolitikus- telefonon beszélt egymással
Megosztás

Lassanként minden, a normális életben természetesnek tűnő dolog címlaphírré avanzsál. Így van, ha politikusaink esznek, főznek, beszélgetnek, vagy esetünkben bepötyögnek a mobiljukba pár megfelelő számot, és láss csodát: a hívott fél felveszi és beszélgetnek.

Vitézy Dávid fogadta Karácsony Gergely hívását

„Ma este a Partizánban Gulyás Mártonnak tett ígéretét betartva az adást követően visszahívott Karácsony Gergely főpolgármester,

így végre sor került a választás estéjén általam kezdeményezett telefonbeszélgetésre” – kezdte a fantasztikus esemény-beszámolót közösségi oldalán Vitézy Dávid, majd magába nézve közölte:

„először is a korrektség jegyében fontosnak tartom rögzíteni:

a kiszivárgott hangfelvételeken elhangzott mondataiért, miszerint lapáttal fog agyonverni a kampányban, Karácsony Gergely elnézést kért, amit természetesen elfogadtam.

Nagyon bízom benne, hogy akármi is lesz a jogorvoslatok és az újraszámlálás végeredménye, a normális emberi hangnemet helyre tudjuk állítani. Minden erőmmel ezen leszek, hisz ez Budapest érdeke is, és ebbe az irányba tett fontos lépésnek tekintem ezt a mai beszélgetést.”

…és tovább dumcsiztak…

„A választási jogorvoslatok kapcsán röviden ismertettük egymással a közvélemény számára már bemutatott érveinket, ezügyben a holnapi újraszámlálás és a további esetleges jogorvoslati folyamatok végeredménye lesz döntő. Karácsony Gergelynek is elmondtam:

akármelyikünk is lesz a jogerős választási eredmény szerint a főpolgármester, azt természetesen elfogadom és tiszteletben fogom tartani. Ha ő lesz az, minden nyilvános fórumon ki fogok állni amellett, hogy ő a megválasztott főpolgármester, ezt most közvetlenül is elmondtam neki.”

Szerző