Villámelemzés – Nógrádi Egyszuszra György kifejtette, hogy..

Nógrádi Egyszuszra György kifejtette, hogy a Hochstapler című, mértékadó német folyóirat szerint Zelenszkij nagyapja vadházasságban élt egy német tavizergével (eine Seegemse), elsőszülött gyermekük papírnehezék lett Hitler íróasztalán, ami tehát egyértelmű.

A der Stümmer megírta:

a Föderáció csak azért vonta össze csapatait az ukrán határ mentén, mert nagyon szét voltak szóródva, ezzel szemben az ukránok több, élesített McDonalds-ot és tűzkész H&M bundabugyit telepítettek Odesszába, ami provokáció, továbbá Marabu mintájú svéd csokoládét ettek át határon, ami viszont már nyílt kaucasus belli, ( háborús ok, szerk.) ám a Föderáció erre békegalambbal ékesített tömeges reakítv tűzcsapással válaszolt, ami csak a lakóépületeket, iskolákat és egészségügyi intézményeket érintett, nehogy az agresszív ukrán fél ezt katonai célpontok elleni támadásnak tekintse, írja Giovinezza című olasz ifjúsági lap, amely egyébként, a Al-Végh szír hírügynökségre hivakozva azt is közli, hogy a hónap slágere a Föderáció himnusza a fűzfánfütyülő Tőth Gabi és az önjáró pirostojás, Ákos előadásában, kihímezve, székelyül, de visszatérve a háborúra, a Lügende Legenda című mértékadó (fejétől a farkáig huszonnégy centit ad ki) napilap szerint Ukrajna összeomlott, területén felállították Lázár és Semjén lovasszobrát egymásra ülve., továbbá a Kaszpi-tengert, így most közvetlen összeköttetése van Vlagyivosztokkal és a Nyekurity-szigetekkel. Levegőt vesz. Az alkotó pihen.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

Friss!

One thought on “Villámelemzés – Nógrádi Egyszuszra György kifejtette, hogy..

  • 2022.08.29 at 08:14
    Permalink

    Amit itt leírnak Nógrádival, az komoly?Mert akkor ezt az embert ketrecben kéne mutogatni a cirkuszban,mint egy olyan lényt, aki lábon hordja ki az agyhalált…..És az a vén majom még mindig nyilatkozik? És van olyan élő ember,aki elhiszi egy szavát is?

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.