Sorting by

×

Virágzik a “nyomatbiznisz” – Újabb “mi vagyunk a Janik” fotóból lett “falravaló”!

Úgy tűnik, valamelyik csókos bevásárolhatta magát a vászonra nyomtatott fotó-bizniszbe, esetleg egy kormánykommunikátor adta el a frenetikus ötletet, miszerint micsoda eredeti és klassz dolog a fidesz-potentátot megajándékozni egy kasírozott Orbán-képpel, sőt, akik igazán tűzközeliek, azok közös fotón szerepelhetnek az újraválasztott miniszterelnökkel. Irodában, nappaliban, konyhában, hálószobában és a mellékhelységek bármelyikében jól mutat!

“Győztesek klubja!”

Minden bizonnyal már festik-mázolják a szerencsés falat, ami megfelelő keretet-hátteret teremt majd a rajta lógó printnek, amin Orbán Viktor maga látható, amint félháttal aggitája népét, hogy had maradhasson még 4 évig az ország élén – írtuk a héten, amikor Varga Mihály pénzügyér megajándékozta az alélt F. Kovács Sándor fideszes parlamenti képviselőt, a Kunszövetség elnökét pazar választási kampányban végrehajtott munkájáért egy “Orbán Viktor népét győzködi” kasírozotttal.

Kasírozott Orbán, az ajcsi, avagy jó munkáért vászon-Orbán!
fotó: 444.hu/V.K.

 

Szombaton kiderült, hogy ez csak a kezdet volt, ugyanis, a mázlistáknak személyesen a képen szereplő miniszterelnök szállítja le cuccot, méghozzá olyat, amin az aktuális delikvenssel együtt örülnek. Hogy közben a közértben azokban a pillanatokban is kúsznak felfelé az árak, arról nem készült az utókornak  festmény.

Ha esetleg Ön is szeretne…..

Fotóról vászonképet rendelni manapság nem nagy truváj, csak egy aránylag nagy felbontású fotó kell hozzá és bárki falán ott díszeleghet…..

A rettenthetetlen Tállai-Orbán duó

“Győztesek klubja! Orbán Viktor miniszterelnök úr gratulált a Dél-Borsodban elért eredményhez és elismerését fejezte ki térségünk minden aktivistájának! Hajrá Magyarország! Hajrá Dél-Borsod!”

Tállai is köszöni…., van is neki mit, újabb négy évnyi köz-fizu borítékolva

“Történelmi jelentőségű győzelmet arattunk! Szeretném újra megköszönni mindazon emberek támogatását, akik valamilyen formában segítették országgyűlési képviselővé válásomat! ”

átver
A Banánköztársaság rovatban megjelenő írások nem minden esetben képviselik portálunk véleményét.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.