Sorting by

×

A nap híre! Visszalépett az ellenzék ikonikus képviselője az előválasztástól

A Szabad Pécs portál értesülése szerint visszalépett az előválasztástól a város legismertebb parlamenti képviselője, Orbán Viktor egykori tanácsadója, a Századvég alapítója. Erről írt levelet az országos előválasztási bizottságnak, habár van olyan nem megerősített infó is, hogy a visszalépését is visszavonta.

Mellár Tamás besokalt

A professzor 2010-ben egyik alapítója volt a Századvég Gazdaságkutató Zrt.-nek, ahol a kutatási igazgatói tisztséget töltötte be 2011-ig, amikor távozott a cégtől. Egy 2014-es interjúban azt állította, hogy azért jött el, mert a Századvég egy pénzmosoda, a miniszterelnök tanácsadói érdemi munkavégzés nélkül vették fel a minisztériumtól utalt pénzt.  A Kúria mint felülvizsgálati bíróság megállapította, hogy ezek az állítások valótlanok és Mellár Tamás ezzel megsértette a Századvég Gazdaságkutató Zrt. jó hírnevét

A portál kereste Mellár Tamást is, illetve a Párbeszéd sajtósát is, de egyelőre nem kaptak választ, hasonló képen jártunk  el  mi is, de egyelőre mi sem kaptunk választ. Ha ez bármikor megérkezik, azonnal frissítjük vele cikkünket. Mellár Tamás telefonja egyelőre ki van kapcsolva.

Mellár Tamás jelenleg független országgyűlési képviselő és állítólag megelégelte mindazt, ami az elmúlt napokban az előválasztás körül történt, ezekről mi is írtunk:

A Szabad Pécs információi szerint egy konkrét ajánlat elhangzott, amit valószínűleg az MSZP vetetett fel, hogy ha visszalép, befutó helyet kaphat az országos listán,

magyarul mindenképpen ott lehet a 2022 tavasz után megalakuló új magyar országgyűlésben.

MSZP-s informátorunk nagyon is elképzelhetőnek tartja az ajánlatot.

Ez is előválasztás

 

előválasztás

 

átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.