Sorting by

×

Volner Jánost, a Volner párt elnökét hanyatvágta a megfelelési kényszer

Jogilag akarja meghekkelni az előválasztást a Volner-párt alapítója még májusban jelezte, hogy meghekkeli majd az előválasztást. Most azt mondta az ATV híradónak  nem ilyen a napokban történt informatikai jellegű támadásról beszélt a videóban és cáfolta, hogy ő hekkelte volna meg az előválasztást.

Volner a helyezkedőművész

Mint ismert, az egykori jobbikos politikus előbb a Mi Hazánk képviselői közé ült át, majd onnan is kilépett, ezután új pártot alapított, amit saját magáról nevezett el. Mint az ATV Híradójának elmondta, szerinte „az előválasztási folyamat számos visszaélésre, akár adatvédelmi szempontból aggályos bűncselekmények elkövetésére is alkalmat ad a benne résztvevő pártok részére.

A Parlamentben a Fidesszel gyakran együtt szavazó Volner  János hónapokkal ezelőtt még nem említett a videóban jogi hekkelést, csak hekkelést. Most az ATV Híradónak pontosított.

“Ebben a videóban azt is elmagyaráztuk, hogy jogi kifogással fogjuk meghekkelni, nem pedig informatikai eszközökkel támadunk”

– nyilatkozta.

Azt is mondta: ők eddig még nem hekkelték meg az előválasztást, de már készülnek rá.

„Ez még hátravan”

– mondta, de részleteket nem árult el.

A híradónk által megkérdezett internetjogász szerint a jogi hekkelés-ha azt jogszabályok alapján teszik- nem bűncselekmény, de érdemes alaposan megvizsgálni a Volner-videót.

Ormós Zoltán szerint „itt az egész szövegkörnyezetet és a kontexust kell vizsgálni, hogy itt most az informatikai célú hekkelésre gondolhatott-e a politikus vagy más módon, mert a jogilag meghekkelni azt is jelentheti, hogy jogi eljárásokkkal keresztbe tenni, lehet, hogy itt ez van.”

A jogász szerint az informatikai jellegű hekkelést 2002 óta bűntetik, ha adatok sérülnek és megtámadják a rendszert, a bíróság 2-3 év börtönt is kiszabhat az elkövetőre.(ATV)

Csak úgy!

Az a bizonyos “damaszkuszi út”

Az utolsó mohikán – így jellemezte Orbán Viktor 2020-ban az elvileg ellenzéki Volner Jánost. Azt a képviselőt, aki több mint tíz évig volt a Jobbik tagja, akit pár évvel korábban a miniszterelnök még adócsalónak nevezett ugyanabban a parlamentben, és akit a kormánymédia még a bokorba is lesifotóssal követett, hogy lejárató cikket jelentessen meg róla.(Telex)

Karácsony Gergely népszavazási kezdeményezésének betámadsárólL

A Fudan-referendumot egyébként Volner János pártja azzal a hivatkozással támadta, hogy az Alaptörvény-ellenes, mert nem lehet nemzetközi szerződésből eredő kötelezettségről népszavazást tartani.(24.hu)

Vissza az eredeti témához, Volner János az ellenzéki összefogásról

Volner elmondta, már azt is szégyelli, hogy valaha is a Jobbik soraiba tartozott, ez egy politikai pornó Gyurcsány Ferenccel, amit borzalmas látni.  (HírTv)

Kapcsolódó

Volner
illusztráció: V.K.
átver

Egy hozzászólás itt: “Volner Jánost, a Volner párt elnökét hanyatvágta a megfelelési kényszer

  • 2021.09.22 - 00:02
    Közvetlen hivatkozás

    Ezt az onimado majmot meg senki sem vilagositotta fol, hogy Gyurcsany Ferencnek 10 eve van egy sajat partja, amiben o a vezeto, es hogy sohasem volt jobbikos? Vagy volner nem jart be mar a Jobbikba sem, amikor ott kopkodte az extrem jobbrol a kormanyt?Azert eldonthetne mar, hogy mik az elvei, minek a menten politizal? Mar ha ezeket a frocsogeseit politikanak lehet nevezni. Egyebkent pedig csak annyit mondott, hogy meg fogjak hekkelni az elovalasztast! Abba pedig elsosorban az internetes online hack-eles tartozik bele, mert a manualisba nem nagyon tud belekavarni, max. hogyha odamegy egy szavazohelyseghez, felkapja a szavazoboxot es elszalad vele

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.