Frissítve a politikus közleményével! Volner a “szélbefútt” levélre fenyegetéssel válaszolt

Volner János volt Jobbik-alelnök elismerte, hogy találkozott májusban Magyar Györggyel és Herényi Károllyal, de azt cáfolja, hogy Fekete-Győr Andrással is leült volna. Belengette, ha a Jobbik-vezetés (konkrétan Sneider Tamásról beszélt) szivárogtat, tőle is várható, hogy nyilvánosságra hoz dolgokat.

Adjon- és fogadj Isten Volner módra

Egy “szélbefútta” levél tartalmával szembesítette Gulyás Balázs publicista Volner Jánost az ATV Egyenes Beszéd Kontrában. A levél tartalma szerint május 14-én, az akkor még jobbikos politikus azt írta Sneider Tamásnak és Gyöngyösi Mártonnak, hogy barátnőjének 420 ezres fizetést, magának egy Skoda Octavia típusú személygépkocsit kér és jelzi, hogy egy budai irodában, ahol Chesterfield bőr ülőgarnitúra van, ott le tudna ülni külső helyszínen Fekete-Győr Andrással, Herényi Károllyal és Magyar Györggyel. 

Volner a levél létét elismerte, de ….

Volner elismerte, hogy találkozott Herényivel és Magyarral, de szerinte nem választási megállapodásról volt szó. A Jobbik korábban döntést hozott róla, hogy nem köt egyezséget a baloldali pártokkal. Azt ugyanakkor tagadta a műsorban, hogy Fekete-Győrrel találkozott volna a levélben foglaltak szerint, mint mondta, egy tévé előszobájában futottak csak össze egyszer, április óta. Hozzátette:

pártfeladatként kaptam, hogy eszmét cseréljek Herényi Károlyékkal. Egy beszélgetésről volt szó külső helyszínen, ami egy ügyvédi iroda és lehetőséget kaptak rá, hogy ott egy-egy tárgyalást folytassanak.

Lapozzon és megtudhat mindent Voner barátnőjéről.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük