VOLT fesztivál-bojkott!

“Szomorúan vettük tudomásul, hogy már egy zenei fesztiválra is beette magát a kormánypropaganda.” – noÁr közösségi oldalán jelentette be: bojkottálja a VOLT Fesztivált az ott megjelenő kormánypropaganda miatt.

Orbán betette a lábát…..

Mint arról beszámoltunk “Orbán-hakni van a VOLT fesztiválon – avagy 2 Orbán között némi zene” című cikkünkben, amíg épp nincs koncert, a szerdán indult VOLT Fesztivál nagy-színpadán 7-8 percenként letolják a kormány hivatalos kis videóját. Meglepő reklámsporttal találkozhat az idei VOLT Fesztivál közönsége a nagy-színpadnál: a koncertek között Orbán Viktor híres –  beszédének egy része hallható, amit Nagy Imre újratemetésén mondott el.

NoiÁr – Molnár Áron – a színész-rapper-aktivistát egy beszélgetésre hívták meg, amelynek témája a civil katalizátorok lettek volna, ám a tagok szerint elfogadhatatlan, hogy már egy zenei fesztiválon is a kormányt és Orbánt éltető videókat kell “előzenekarként” hallgatni.

“Propagandamentes fesztivált!”

Bejegyzésükben felhívják a fesztiválon fellépő együtteseket, hogy koncertjeik alatt hirdessék a “Propagandamentes fesztivált!” felhívást.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük