Telex: volt "Szájert-elfogós" videó, nincs "Szájert-elfogós" videó! - szerda estére mindenhonnan eltűnt - Városi Kurír

Sorting by

×

Telex: volt “Szájert-elfogós” videó, nincs “Szájert-elfogós” videó! – szerda estére mindenhonnan eltűnt

Ahogy arról a Városi Kurír is beszámolt, szerdán több belga honlapra is kikerült egy ötperces előzetes egy csütörtöki tévéműsorról, a felvételeken az látszik, ahogy Szájer Józsefet decemberben az emlékezetes brüsszeli ereszcsatornás szökési próbálkozása után kérdezik ki a rendőrök.

Hirdetés

Volt, nincs!

Mint kiderült, a belga VTM tévécsatorna indított egy rendőrös dokumentumműsort, hónapokig járták a brüsszeli utcákat a rendőrökkel, és filmezték a munkájukat. Így lehettek ott akkor is, amikor Szájert decemberben elfogták a hatóságok. A szájeres – egyébként második – epizód csütörtökön kerül adásba, ezért hozták ki most előzetesként a képsorokat – írta a Telex.

Szerda estére azonban minden, a portál által ismert helyről eltűntek a videók.

Napközben több helyen is látható volt az ötperces videó

Ezek közül magának a tévécsatornának a cikke mostanra egyszerűen 404-re mutat, azaz nem létezik már az az aloldal. A másiknál a beágyazott videót vették le, ott az mutat 404-re, miközben a cikk még megvan. A videó fenn volt egy fizetős hírszájton is, pontosabban egy hírszájt fizetős tartalma volt, ott pedig

megvágták a felvételt, már csak egy rövidebb, 2:19 hosszú videó elérhető, amelyből Szájer Józsefet kivágták, mindenki más, beleértve a szemtanút, a rendőröket és a partinak helyet adó lakást is – benne maradt.

A Telex napközben kereste a belga tévécsatornát, kérdéseket tettek fel a felvétellel kapcsolatban arról, hogy Szájer tudott-e róla, látta-e, illetve a magyar állammal, diplomáciával felvették-e a kapcsolatot. Egyelőre nem válaszoltak.

 

szájer

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Telex: volt “Szájert-elfogós” videó, nincs “Szájert-elfogós” videó! – szerda estére mindenhonnan eltűnt

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.