Vona Gáborról lehullott a cuki néppárti demokrata maszk

Az Index előzetest közöl jövő heti Vona interjújából, ebből tudhatjuk meg, hogy a pártelnök – ha hatalomra kerülnének – megkezdené a besúgó állam kiépítését.

Jön a Gestapo is?

Ne feledjük, hogy az 1944-es német megszállás alatt, milyen nagy számban jelentgetek fel,ismerőst és ismeretlent a magyarok. Vona alighanem erre a sikerre alapozza legújabb tervét, aminek annyi köze van az eddig emlegetett demokratikus változáshoz, – amelynek az élére akart állni – mint annak a bizonyos mondásbeli hajdúnak a harangöntéshez.

Vona most ismét bebizonyította, hogy semmit nem változott. Az utóbbi években is ugyanaz a szélsőséges gondolkodású politikus maradt, aki volt, csak egy kis demokratikus mázt erőltetett magára, amin most szép csendben megjelentek az első hajszálrepedések.

„A jobbik ha kormányra kerül sikerdíjat fizet a korrupciós ügyek bejelentőinek akik ezért  a pénzben kifejezett büntetési tétel 5 százalékát kapnák  adómentesen. A sikerdíjban az részesülhet, aki:

  • nem hivatalos személyként
  • még le nem leplezett korrupciós ügyet
  • releváns bizonyítékokkal alátámasztottan
  • a hatóságok tudomására hoz,
  • mely alapján végül a bíróság vagy vagyonelkobzást, vagy pénzbüntetést szab ki.

Ezért cserébe a pénzben kifejezett büntetési tétel 5 százaléka járna, adómentesen.”

-nyilatkozta a portálnak a pártelnök, majd így folytatta:

„Extrém, és nem is teljesen jó példa, de ha például az Elios Zrt. gyanús közbeszerzései győzelmeinek hátterét egy privát feljelentés nyomán a magyar hatóságok tárták volna fel, úgy az OLAF által javasolt büntetés, bő 12 milliárd forint bíróság ítélet keretében az elítéltektől vagyonelkobzás alá kerülne, és annak egyhuszada, 600 millió lehetne a sikerdíj összege.”

Na neeeeeeeee!!!!!!!!!!!

Ha volt is eddig olyan demokrata, aki kacérkodott azzal a gondolattal, hogy „az orrát befogva” ugyan,de a nagyobb cél érdekében most az egyszer a Jobbikra szavaz, gondolja végig újra, kell-e a fekáliát ürülékre cserélni.

Vona semmivel nem jobb, mint Orbán, csak ő még nem mutathatta ki a foga-fehérjét. Orbán évtizedek alatt kialakította a maga maffiacsaládját, Vona most hirdette meg a haver-felvételt, természetesen Ő is a mi pénzünkön.

Nem a választók feladata a feljelentgetés. A  kormánynak és a parlamentnek kell olyan törvényi környezetet teremteni – ami amennyire csak lehet – redukálja a korrupciót. A régebbi ügyeket pedig fel kell deríteni, ki kell vizsgálni és megbüntetni a bűnösöket.

Jól jönne végre egy kormány, amelyik nem ránk, állampolgárokra akarja hárítani a „nemszeretem munkát”.

3 thoughts on “Vona Gáborról lehullott a cuki néppárti demokrata maszk

  • Ekkora baromságot, már rég nem olvastam!!!!!

  • Mert…? A civil bejelentésre miért foglalkozik a bíróság, hivatalból miért is nem lehet felgöngyölni és büntetni a korrupciót? Nincs már rá gerinc sehol?
    Vona semmit nem tud, csak annyit, hogy Gyurcsány hazudik? A kormány szarát szagolja csendben?

  • Pálmai, sok baromság hullott ki a fejedből (nem az agyadból)!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük