FRISSÍTVE!!! VV Éva molesztálással vádolja Havas Henriket

Valaki hiányzott a táncból.  Baukó Éva valószínűleg úgy érezte, most jött el a pillanat, hogy a korábban már többször megírt “kalandja” Havas Henrikkel ismét a lapok címoldalára repítse.

FRISSÍTÉS: A sajtóban megjelent hírekkel szemben Németh Szilárd a Blikknek elmondta, hogy az ATV nem indított a műsorvezetővel szemben vizsgálatot.

Lépésről lépésre Havas felé

A hivatalos közösségi oldalán még nem nevezte meg, hogy kinek tulajdonítja élete zsákutcába kerülését:

“Próbáltam elfelejteni, elfojtani – nem ment. Ez is közrejátszott abban, hogy az italhoz nyúltam, ezért voltak visszatérő, depressziós időszakaim, ez okozta a pánikbetegségemet is. Eddig csak a környezetem tudta, hogyan molesztáltak szexuálisan a munkahelyemen, de a közelmúltban napvilágot látott hasonló esetek miatt úgy döntöttem: én is elmondom, mi történt. ”

Ha jól értettem, akkor a leírtak még a villabeli szereplés előtt eshettek meg VV Évával:

“Tudja meg mindenki, hogyan zsarolt meg egy illető azzal, hogy tönkreteszi a karrieremet, ha nem leszek a szeretője. Azóta is mindig görcsbe rándul a gyomrom, ahányszor meglátom ezt az embert a tévében. Azt az embert, akiben megbíztam, akire végtelenül felnéztem és akit tiszteltem. Pár hónapig a személyi asszisztense voltam, azt hittem, ez lesz álmaim állása. Aztán kiderült, hogy ez a férfi, a híres ember egy könyörtelen zsarnok, egy szexuális ragadozó. ”

A “nagy leleplezés”

A közösségi oldalán “titokban” maradt a híres személy neve, de nem kellett sokat várni ahhoz, hogy az Indexnek “kikotyogja” Havas Henrik volt a gaz támadó. A  Velvet.hu még 2011 elején írt arról, hogy Való Világ kamerái előtt így beszélt a békéscsabai hajadon:

“Három hétig dolgoztam az asszisztenseként, ez idő alatt több ajánlatot is tett nekem. Ebédelni, vacsorázni hívott, félreérthetetlen SMS-eket küldött, egyértelmű volt, mit akar.”

Még hozzátette:

” Jól végeztem a munkámat, nagyon-nagyon, nagyon jól! De ő mindennap feltette nekem a kérdést –még diktafonnal is fel akartam venni-, azt akarta, hogy a szeretője legyek. Előtte kirúgta a régi titkárnőjét, aki rosszabbul nézett ki, mint én…..”

Az akkor elmondottak visszhang nélkül maradtak. Most azonban a közösségi oldalon még tovább ment a törtető személyiségjegyűnek is mondott VV Éva:

” És üzenem neki: tudom, hogy másoknak is tönkretetted az életét! Eddig én féltem. Már nyolc éve élek ebben, most átadok neked belőle egy kicsit…”

A molesztálással megvádolt Havas Henrik szerint a történetet az egyik bulvár hetilap akkori főszerkesztője találta ki, ő nem foglalkozik az egésszel.

Részünkről ezt a Kiskegyedben megjelent anyagot tennénk még  hozzá a történethez

Havas másként:  Havas Henrik Deutsch Tamásról: megint be volt b@szva szerintem…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük