Milyen tényezők határozzák meg a webáruház készítési árakat?

webáruház készítési árak minden kezdő tulajdonost érdekelnek, hiszen egyre nagyobb a választék ezen a területen, ugyanakkor senki sem szeretne a szükségesnél több pénzt kiadni a webshop elkészítésére.

Mielőtt megtalálnánk a tökéletes webáruház készítőt,

fontos tisztában lennünk azzal, hogy a webáruház készítési árak minden esetben a tervezett funkcióktól függnek.

Nagyon jó lehetőséget jelentenek a már leprogramozott rendszerek, amelyek viszonylag alacsony ár mellett elérhetők. Ilyen esetben a kliens egy kész termékcsomagot vásárol meg, amelynek árában benne vannak az alapszintű programozási és beüzemelési költségek. Ez a webáruház készítési forma nagyon sok pénzmegtakarítási lehetőséget foglal magába. Ilyenkor spórolhatunk például az egyedi design és az egyedi fejlesztési költségeken. Ugyanakkor előnyünkre válhat, hogy egy meglévő termékpalettáról a szakemberek segítenek az értékesíteni kívánt terméknek és szolgáltatásnak legmegfelelőbb funkciók, design-ok kiválasztásában.

Bérelt rendszerek esetén a webáruház készítési árakhoz kell sorolni az éves üzemeltetési költséget is, ami általában egy nem túl magas, kiszámítható költség. Ezek a rendszerek általában nagyon jól felszereltek, sok funkciót kínálnak. Néhány programozási és szerkesztési tevékenység ára azonban a webshop jellegétől függően, egyedi elbírálás alapján történik. Ilyen például a tömeges termékfeltöltési modul, a többnyelvű rendszerek készítése, vagy az egyedi oldalak létrehozása. Ezek közül fontos elem a tömeges termékfeltöltési modul. Amennyiben nincs sok termékünk, az adminisztrációs felületen egyenként is meg lehet oldani a feltöltést. Nagyobb termékmennyiségnél azonban ez rengeteg időt és energiát igényel. Szerencsére vannak olyan webáruház rendszerek, amelyek tömeges feltöltési lehetőséget biztosítanak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük