Will Smith és Martin Sheen újratöltve – feltámad a Kaliforniába jöttem és az Elnök emberei sorozat is

Az ünnep, az ünnep és a Hollywood nem lenne Hollywood, ha nem kísérelne meg némi hasznot húzni belőle. Most éppen a Kaliforniába jöttem című Will Smith sorozat szereplői állna össze egy új projektre a sorozat elitindulásának 30. évfordulója okán. Sheen elnök és emberei pedig szavazásra buzdítanak.

30 éve lőtték fel a  Will Smith nevű rakétát

Éppen 30 éve tűnt fel a képernyőkön, az a kicsit pökhendi, nagy dumás karakter akit azóta szinte az egész világ megszeretett.

A szeptember 10-én készülő felvétel, a sorozat ünnepi adása a legnagyobb amerikai ünnep az idei hálaadás környékén kerül adásba a gyártó HBO Max-nak köszönhetően. A sorozat sztárja Will Smith mellett természetesen ott lesz a képernyőn többi egykori szereplő is: Tatyana Ali, Karyn Parsons, Joseph Marcell, Daphne Maxwell Reid és Alfonso Ribeirovalamint DJ Jazzy Jeff is.

A sorozat 1990 és 1996 között hat évadot ért meg ez alatt 150 különösen sikeres rész került képernyőre az NBC csatornán.

A sorozat után Willnek sikerült átnyergelnie a filmvászonra, pedig ezt a magasságot, vészhelyzetes George Clooney-in, és a jó barátokos Jennifer  Anistonon kívül csak nagyon keveseknek, szinte senkinek nem sikerült megugrania.

Más okból ugyan, de “az elnök emberei” is ismét láthatók lesznek

A kult-sorozat készítői egy egészen különös színházi előadásra toborozták újra a szereplőket Martin Sheen-el az élen.

A színházi előadást ” Amikor mindannyian szavazunk” címmel a Los Angeles-i Orpheum Színházban forgatják, ennek célja, hogy felhívja a figyelmet a When We All Vote-re, egy párton kívüli, nonprofit szervezetre, amelynek társelnöke Michelle Obama, és amelyet azért hoztak létre, hogy növelje a részvételt minden egyes így természetesen a novemberi amerikai választáson is.

Az egyetlen epizód erejéig feltámadó nálunk az  “Elnök emberei” címen futott sorozat 27 Emmy-díjat nyert az NBC hét szezonja során. Emellett két Peabody, két Humanitas-díjat, két Golden Globe-ot, valamint hét Screen Actors Guild-díjat, két Amerikai Írók Céh-díjat, két Amerikai Igazgatói Céh-díjat és ötször a Televíziós Kritikusok Szövetségének díját is elnyerte.

Az új része felrobbantotta világhálót.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük