Will Smith esete a Lánchíddal – megmászta!

Will Smith megcsinálta a legütősebb országimázs filmet, amiről csak álmodhatunk. Nem beszélve arról, hogy a terjesztéséről is gondoskodott, posztolta oldalaira.

A fogadás

Csütörtök este posztolt egy videót Facebook-oldalára az éppen Budapesten forgató színész, amin az látható, hogy felmászott a Lánchíd tetejére:

Na jó, feltehetően népes stáb kísérte és vigyázta őt, ami a felvételeken is látszik, de ez így van jól!

Az ötlet nem spontán jött, Smith a Drake által elindított kihívás, a #InMyFeelingsChallenge tag alatt futó kezdeményezésben vett részt.

Az akciót Drake és egy instás sztár, The Shiggy Show indította. A feladat az, hogy mindenféle fura helyzetben és helyszínen kell táncolni a kanadai sztár In My Feelings című számára.

Rengeteg internetező mellett világsztárok is csatlakoztak már a kihíváshoz, amit most Will Smith alighanem egyszer és mindenkorra megnyert.

Miért pont itt?

A Gemini Man forgatása három hétig tartott, ezt követték a stúdiófelvételek és az utómunka, ezért látogatott a színész Budapestre. A film egy visszavonulóban lévő ügynökről szól, akit saját fiatalabb klónja próbál meg eltenni láb alól, a bemutató 2019 októberére van kitűzve. Smith mellett szerepel a filmben Mary Elizabeth Winstead, Clive Owen, és Benedict Wong is. Az alábbi felvételt az RTL Klub készítette.

Will Smith is benne van – Ez a dal jön majd ki a könyökünkön a foci világbajnokság alatt!

Men in Black rajongók, figyelem! Készül az átfazonírozott folytatás

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük