Winkler Róbert felmondott a Totalcarnál – “…te vagy a Totalcar, nem tudsz felmondani!…”

Winkler Róbert augusztus elején az egyik videójában arról beszélt, hogy miután az Index szerkesztőségének nagy része felmondott júliusban, neki is fel kéne mondania az Indamedia-csoporthoz tartozó Totalcarnál.

“…te vagy a Totalcar, nem tudsz felmondani!…”

Húsz év után felmond a Totalcarnál Winkler Róbert autós újságíró, ezt a Facebook-oldalán közzétett bejegyzésében jelentette be hétfőn. A felmondás okairól egyelőre nem közölt részleteket.

“A mai nap se telt hiába: 20 év után elhelyeztem felmondólevelem a Totalcar ügyvezetőjének asztalán – analóg változatban is. (Találgatni nem ér, illetve ér, de nem most mondom el a megfejtést.) Aztán Budaházy mama szkíta boltjában vettem a lányomnak egy kis karikás ostort a gyerekkorbács osztályon, mert nagyon vágyott már rá. Persze nem játszott vele, csak én vágtam hókon magam a garázsban. Jutubé csatornám mindeközben zavartalanul üzemel, mindjárt jön például egy Oktoberfest-csoportteszt.”

Winkler alapítója és főszerkesztője is volt a Totalcar autós portálnak,

amelynek az elmúlt években vezető szerkesztője volt. Bazsó Gáborral együtt a Totalcar című televíziós műsor műsorvezetője is volt, emellett Youtube-csatornáján folyamatosan oszt meg sörteszteket.

„Váratlanul ért a felmondása”

– így reagált a Telexnek Bazsó Gábor Karotta, a Totalcar ügyvezetője Winkler távozására. Hozzátette, Winker nem nyújtott indoklást sem írásban, sem telefonon, amikor Bazsó kereste, miután megkapta a felmondást. Akkor rákérdezett nála, hogy mi lesz a jelenleg is futó Totalcar tévéműsor sorsa, mire Winkler azt mondta,

azt nem érinti a távozása.

Forrás

arany

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük