Kerítésen innenKiemelt hírek

XXl. század, Magyarország: “van egy buzi miniszterelnök Hollandiában, és ő azért akarja, hogy beengedjék a buzikat az iskolába, mert így akarják megbosszulni, hogy Orbán nem engedi be hozzánk a menekülteket”

Korrupcióellenes Hatóság helyett szemérmesen "Integritás Hatóság" - Hogy ne zavarják meg vele a drága választópolgárok fejét

Nem vagyunk egyformák, szerencsére! Sokan vannak köztünk, akik tájékozottság, ismerethiány okán gondolkodás nélkül beveszik, amit a regnáló kormány sugall és megtoldják saját kútfőből származó ötleteikkel. Innen már csak egy lépés, hogy szájról szájra terjedjen Orbán butító gyűlöletpropagandája, amit nem lesz egyszerű dolog megcáfolni az érintettek körében. Ennek fényében futunk neki a 2022-es választásnak, de ami a nagyobb baj, hogy ebben a szellemi közegben nő fel a jövő generáció egy része.

A „nép véleménye”

Félszáz embert kérdeztünk öt faluban, és többségük úgy látta: a gyermekvédelminek nevezett népszavazáson a Fidesz hívei egyöntetűen beikszelik a kormányfő által várt válaszokat – írta meg minifelmérése összegzését a Népszava. Olyan dél-dunántúli falvakat kerestek meg, ahol a legutóbbi választáson a Fidesz-KDNP szövetség fölényesen, a voksok 58-78 százalékát begyűjtve győzött, s arra voltak kíváncsiak: a helybéliek mennyire értik a jogszabályt, és miképp vélekednek, esetleg vitáznak-e róla?

Ha arról a buziságról van szó, akkor én megmondom: felakasztanám őket! És azt is, aki ezt kitalálta!

– fakad ki Borbás Ferenc, a 63 éves, bükkösdi férfi. A baranyai faluban az emberek tudják egymásról, hogy ki, milyen politikai nézetet képvisel, s a különböző platformon levők nem próbálják egymást győzködni. A Fidesz feltétel nélküli hívei általában azt értették meg a köztévé és közrádió híreiből, hogy

ha a kormány nem gátolja meg, akkor a melegek és más „beteg” emberek bejárnak az iskolákba, óvodákba, és ott a heteroszexuális fiatalokat „buzivá nevelik át”.

Hogy ezt miért tenné bárki is, és lehetséges-e ez, azon nem őrlődtek, vagy ha igen, akkor gyakran hasonló következtetéseket vontak le, mint a Borbás József felesége:

Van egy buzi miniszterelnök Hollandiában, és ő azért akarja, hogy beengedjék a buzikat az iskolába, mert így akarják megbosszulni, hogy Orbán nem engedi be hozzánk a menekülteket.

Arra a kérdésre, hogy Borbás szerint át lehet-e nevelni egy heteró embert homoszexuálissá, igent mond, de amikor azt kérdezem, őt át lehetne-e nevelni, felcsattan:

Bebaszna!!!

Az ellentmondás -ahogy eddig- ezután sem zavaró tényező

A két gyereket felnevelő házaspár azt gondolja, hogy a fiatalok szexuális felvilágosítása legyen a szülők dolga. Felvetem, hogy az anyanyelvet és a számolást is otthon tanulják a gyerekek, ettől még nem felesleges a magyar- és a matekóra, talán a szexualitásról is tudhat egy szakember okosat mondani. Ezt elismerik, de Borbás megjegyzi:

Az a kérdés, hogy milyen szándékkal tanítják a gyerekeket. Azt otthonról nem tudjuk ellenőrizni.

Az iskola minden tanterven kívüli tevékenységbe beavatja a szülőket, és engedélyüket kéri, legyen szó kirándulásról, színházbérletről, iskolai bálról – vetette közbe a kérdező.

Ez igaz

– bólint rá a férfi. –

De a szexuális felvilágosítás akkor is maradjon a családok dolga!

Másik falu kocsmárosa szerint jó ötlet a népszavazás

„Mert nehogy már bemenjenek a mozgalom aktivistái az iskolába”.

Arra a felvetésre, hogy ehhez kellene az iskola és a szülők engedélye és, hogy miért rossz, ha a 14-18 éves fiatalok komplex szexuális felvilágosítást kapnak, s nem bizonytalan forrásokból (egymástól, videókból) jutnak csak tudáshoz, a férfi már nem tiltakozik, de megjegyzi

Ez a falu inkább fideszes, az itteniek többsége elhiszi a kormánynak, hogy jót akar, és megszavazzák, amit a kormány mond. Azért támogatják Orbánt, mert nem engedte be a migránsokat.

A harmadik faluban élő minőségügyi mérnök szerint

Nekem két óvodás gyerekem van. Nem akarom, hogy az óvodában tartsanak a gyerekeimnek szexuális felvilágosítást. Azt meg végképp nem, hogy melegek tartsák.

Arra a megjegyzésre, hogy erről szó sem volt, hiszen felvilágosítást a 12-14 évesek kapnak, így reagált:

Bemondták a rádióban, hogy mennének az oviba is.

Egy szemlélő odakiáltotta:

Takarodjanak a buzik az óvodából! A szexuális felvilágosítás a szülők feladata.

Hogy pontosan melyik óvodában tartanak melegek szexuális felvilágosítást, arra nem volt válasza a kéretlen pártfogónak, de azért megjegyezte

De azt akarják! (…) A rádióban mondták. Semmi szükség erre! A buzik félrevezetik a gyerekeket! Egy gyereket könnyű félrevezetni, főleg, ha rossz a családi háttere. Nézze meg, hány gyerekből lesz alkoholista, meg drogos. Ezeknél mind gyenge volt a családi háttér.

Valamennyi faluban az derült ki,

hogy a kormánynak hívő választók elbizonytalaníthatók, de meg nem győzhetők. És az, hogy a megrögzött Fidesz-szavazóknak örülnének a – jogászok szerint teljesen értelmetlen – népszavazásnak.

Ha kíváncsi a többi településen élők véleményére, mindenképpen olvassa el itt.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

Kapcsolódó

 

orbán

About Author

Comments (2)

 1. AKKOR NÉZZÜK CSAK MIT IS ÍRT !!!
  NEM, NEM ám Orbán híve, NEM, hanem a Ferié:
  Sütő László,(orvos) a Baranya Megyei Közgyűlés DEMOKRATIKUS Koalíció képviselője. 2015 júl. 07
  „..az orvostudomány minden kromoszóma rendellenességet betegségnek tart, nem lehet kivétel a nemi kromoszómáé.
  A szexualitás a fajfenntartó ösztönön alapul, ergo férfi és nő között természetes.
  Utódnemzésre képtelen párkapcsolat normális országban nem lehet családmodell !
  Amúgy nem érdekel ha valaki a szőrös, fekáliás végbélnyílásra gerjed, de ez legyen a magánügye!”

 2. Az előző hozzászóló írásához csak annyit, hogy az emberek nagyrésze toleráns a melegekkel, elfogadjuk hogy vannak, de nem bántjuk őket.
  Hogy betegség-e, vagy sem, szerintem az orvosok sem tudják egyértelműen eldönteni.
  A gond itt az, hogy ez az úgynevezett “gyermekvédelmi” törvény kizárólag a melegek ellen irányul, ráadásul álságos, és hazug. Az, hogy mikor ki mehet be az óvodákba, iskolákba, az törvényileg szabályozva van. Tehát szó nincs, arról, hogy LMBTQ embereket küld Brüsszel a magyar óvodákba-iskolákba nemátalakító kezeléseket népszerűsíteni,mert nálunk tiltja a törvény.Ez arról szól, hogy még az emberek ezen rugóznak, addig se gondolnak az elcseszett járványkezelésre, a harmincezer halottra, a fudanra, a kínai vakcina mutyira, a lehallgatási botrányra, az autópályák kiszervezésére a haveroknak, amit titkosítottak nyóccáz évre. Stb, stb, stb

Szólj hozzá!