Zacher doktor tesz Bayer Zsolt mocskolódására, inkább gyógyít tovább

Dr. Zacher Gábor toxikológus elkövette azt a „felségsértést”, hogy megemlítette, Orbán Viktor használhatná arra is a hívei közti népszerűségét „kismagyarországon”, hogy egyetemes fogyókúrát hirdet, amin Ő maga is beáll az egészségesen élni akarók sorába. Bayer Zsolt, az éjjel-nappal éber Orbán-védő, az előbbiért keményen beleszállt az orvosba: „ostoba, öntelt s**gfej”, aki példát mutat mocskosságból és tisztességtelenségből – írta blogján.

Zacher, aki a koronavírus-járvány idején nap, mint nap életeket mentett, Orbán miatt feketehátsójú lett?

Amint arról a napokban beszámoltunk, Zacher a magyar miniszterelnöknek és a hazai influenszereknek példát kellene mutatniuk a társadalomnak azzal, hogy egészséges életmódot folytatnak. Mint mondta: a politikusok és a sztárvilág celebjei rengeteg emberre gyakorolnak hatást, ezért egyáltalán nem mindegy, hogy mit mutatnak magukról.

Bayer, aki a koronavírus-járvány alatt zavartalanul hergelt, mint általában….

Ezt is jegyezzük meg jól. Mert példát mutat, mert példaértékű. Példát mutat aljasságból, mocskosságból, tisztességtelenségből – vagyis mindabból, ami ezeknek a lényege odaát. Például el ne felejtsük, de soha: »ugyanezek« nyilvános idegrohamot kapnak, ha bárkit merészelnél úgy nevezett »bodyshamingelni«. Ez magyarul azt jelenti, hogy kigúnyolni a külseje miatt

– fogalmazott Bayer Zsolt, aki szerint

„ha például az Egyesült Államokban egy százötven kilós, rusnya, hájfejű, nőnek öltözött beteg barom nyeri a tizenéves lányok szépségversenyét, akkor illik meghatódva könnyezni, hogy ez milyen szép”.

Úgy gondolja, az már csak hab a tortán, hogy egy orvos gúnyolja ki a magyar miniszterelnököt – ráadásul az RTL-en,

„az abnormális, a visszataszító, az undorító, az ocsmány fellegvárában”.

Szerinte egy orvos, egy toxikológus, a mindenféle szenvedélybetegségek gyógyítója inkább példát mutathatna azzal, hogy nem dohányzik, vagy legalább titokban tenné azt.

Zacher is csak egy a Született gyilkosok »médiag…i« közül. Gyújts rá Zacher, mutass példát! Te ostoba, öntelt s**gfej…

– zárta bejegyzését Bayer.

Azért arra kíváncsi lennék, hogy az így felhergelt elvakultak, ha ne adj Isten orvosi beavatkozásra kényszerülnek, akkor is igazat adnak majd „szellemi vezetőjük” lejárató szavainak, amikkel illette a doktort csak azért, mert megemlítette, hogy a „meztelen király” kövér, ami népbetegség Magyarországon.

Zacher-reakció

„Nem láttam a bejegyzést, nem olvasok blogokat, nem érdekel, hogy mit írnak rólam…”

-felelte az Index megkeresésére a doktor.

Forrás