Kerítésen innenKiemelt hírek

Köszönjük, Orbán Viktor! – Zala megyei kórházban már nem tud működni a baleseti sebészet

Zala

Az  év elején már így írtunk az egészségügy közeljövőjéről: egészségügyi jogviszony bevezetésének első napján leállt az abai szakrendelő és a budapesti Szent Imre Kórházban is rengetegen felállta.  Márciussal jelentős változások léptek életbe az egészségügyben. Ma friss, riasztó hír érkezett Zalából.

Mi lekapcsoltuk a villanyt!

A pótlékok és ügyeleti díjak miatt az utolsó percig huzakodtak, több helyen komplett osztályok fenyegettek felmondással . A budapesti Szent Imre Kórház intenzív osztályának dolgozói közül tizenheten egy közös képpel búcsúztak el. Anélkül, hogy bővebben részletezték volna, a Facebookon azt írták:

“Mi lekapcsoltuk a villanyt!”

 

Friss és nagyon vészjósló hír

Gyakorlatilag megszűnt a baleseti sebészeti osztály a Zala Megyei Kórházban. Az intézmény hét traumatológus orvosa három hete jelentette be felmondását. Akkor a kórház vezetése azt közölte, hogy ez nem fog fennakadást okozni az ellátásban, mára azonban kiderült, hogy nem tudják tovább működtetni az osztályt. Ez pedig azt jelenti, hogy a műtétre szoruló sérülteket ezután a nagykanizsai, szombathelyi vagy kaposvári kórházba fogják vinni ellátásra. Az ATV Híradó riportja.

Napok óta érkeztek azzal kapcsolatos információk, hogy a Zala megyei kórház vezetése nem tud megállapodni a felmondott orvosokkal. Ennek most meg is lett a következménye: csütörtöktől ugyanis már nem működik a baleseti sebészeti osztály az intézményben.

Ha megírná véleményét, vagy megvitatna ezt-azt másokkal, esetleg kérdése lenne a cikkel kapcsolatban, Facebook oldalunkon megteheti!

A kórház egy közleményt adott ki, melyben kiemelték, hogy a baleseti ellátás továbbra is működik az intézményben. Ugyanakkor a tájékoztató végén már azt írják: próbálják újjászervezni a baleseti osztályt, amíg ez nem történik meg, addig pedig csak járóbeteg-ellátás működik.

 

Zala

Comments (6)

 1. És ezt a szemetet akarja még megválasztani egy pár hivő idióta, remélem nem kapnak sehol ellátást ha balesetük lesz,, imádják csak ezt az elmebeteg csaló hazaáruló aljas cigányt

 2. Marta Brash

  Ahol ennyire hatarozott volt az orvosok dontese, ott oriasi baj van – amit nem lehet tul sokaig elleplezni. Egy traumatologiai sebesz meg a sebeszek kozott is messze a kiraly – oket meg egy “sima” sebesz is nehezen tud potolni – foleg ugy, hogy a “sima” sebeszek – akiknek oriasi a tudasuk, gyakorlatuk – egy-egy tipusu sebeszetre specializalodnak. Mig egy traumatologusnak a leszakadt keztol, labtol kezdve megserult fejig MINDENT tudni kell AZONNAL kezelni, ellatni, addig egy daganatokat muto orvos peldaul csak melldaganatokat tud kivaloan muteni. Ezt annak a retkeskormu kaslernek hivatalbol kellene tudnia – de valoszinuleg meg “fenykoraban” sem tudta, hogy mit kene csinalnia, nem hogy most, amikor mar ezerszer inkabb partkatona, mint valahai orvos.

 3. Van itt pénz mindenre, puccos, felesleges stadionokra, orbán malacperselyének, lölőnek már fenetudja hány milliárd vissza nem térítendő pénzt szórtak, mert szegény annyira rá van szorulva, csakúgy, mint a nemzeti tök lámpás vejkó, garancsi, és a többi haver. De most, hogy ezerrel közeledik a negyedik hullám, és jó lenne, ha a kevés egészségügyi dolgozó, akik még kitartottak ebben a lerongyolódott, lepusztított egészségügyben, ők nem kapnak béremelést, pedig minimum olyan emelést kéne kapniuk, hogy legalább alulról súrolja az EU-s bérek alsó határát. Már csak az jut eszünkbe, hogy orbánnak baromira nem számít, még hány halott lesz, ő el van foglalva a saját kis hatalmi játszmáival. Ő már rég nem kormányoz, hanem kétségbeesetten kapálózik a hatalma megtartásáért. Mert ha bukik, az nagy gáz lesz, neki, és a pereputtyának egyaránt, legalábbis reméljük, hogy lesz elszámoltatás. És úgy néz ki, hogy neki nem számít a harmincezer halott, akkor sem tesz semmit, hogy maradásra bírja az egészségügyi dolgozókat. Orbánt utol fogja érni a rossz sorsa

 4. Trenka lmre

  tökéletesen igaza van van! Ezek vérszívók, a kocsis máté pedig egy kötélre való mocskos lény, hogy pusztulna el, annyira undorítóan aljas! Látni is hányingerkeltő! piszkos arrogáns lény!

 5. Nyerges József

  Rohadjon meg az összes Fideszes birka!De azok is rohadjanak meg akik jövőre otthon maradnak, nem mennek el szavazni ez ellen a csaló hozug, korrupt kormány ellen.

Szólj hozzá!