2019.04.24. Névnap: György

Zámbó Jimmy hagyatéka 0 92

zambo-jimmy

A tizennyolc éve halott Zámbó Jimmyt lehetett imádni és lefitymálni, egy valami azonban elvitathatatlan volt tőle, gyerekei és a családja imádata.

Ellentmondások embere

Az énekes mindent elkövetett, hogy összetartó családdá kovácsolja magukat és ebbe a legnagyobb természetességgel értette bele Sebtasian és Adrián mellett az első házasságából született Krisztiánt is. A király halála óta nagyon sok pletyka kering arról, hogy sokszor otthonában is nagyon agresszív volt, ez azonban különös módon alighanem nem befolyásolta elképzelését a meleg, összetartó családról. Tény, hogy nagyon sokat foglalkozott a gyerekeivel, és az életét is odaadta volna a családért. A karrier, a siker nem változtatták meg többek szerint abban, hogy barátai, de különösen családtagjai mindig számíthattak rá.

A három fiú testvér nagyon laza kapcsolatáról vallott most Krisztián a Borsnak:

“Nem szoros a viszonyunk a féltestvéreimmel. Nem vagyunk már gyerekek, teljesen külön életünk van, és már nincs meg az a testvéri kötelék köztünk, mint amikor apu még élt. Sebastián amúgy is külföldön él, gyereket nevel, Adrián is karriert épít, és én is járom a saját zenei utamat. Mindenkinek van párja, és ezáltal megváltozott a fontossági sorrend. Nincsenek közös vasárnapi ebédek, ami apu idején még sokat jelentett. De nem fáj, egyszerűen csak így alakult – mesélte a Borsnak Krisztián, aki a távolság ellenére is úgy érzi, ha baj történne, azért számíthatnának egymásra.”


Mit szól ehhez Zámbó Árpi?

A fiúk elhidegülése apjuk összetartó testvéreit is nagyon bántják, Zámbó Árpi többek között ezt mondja erről ugyan abban a cikkben:


“Vérzik a szívünk, hogy azt látjuk, nem beszélnek egymással a fiúk. Teljesen szétesett a család. Mi ezt nagyon szomorúan konstatáljuk, de felnőttek, és sajnos ebbe már nincs beleszólásunk.”

Zámbó Krisztián a cikk végén arról beszélt, hogy mind a mai napig nem tudja elfogadni apja halálát és akárcsak sokakban, benne is vannak kérdések azzal kapcsolatban, majd így fejezi be:

“…ha szeretnék valamit elérni, mindig hozzá imádkozom”

Kapcsolódó

Nincs jobb egy halott sztárnál

 

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

16 − egy =

Legfrissebb cikkeink

mindenkinek-sajatjat-dieta

Jó alak: tükrözi az erőfeszítést, az akarat erőt, a kitartást és azt a tényt hogy a szervezeted helyesen működik. Természetesen …

Deutsch

Deutsch Tamás a vetésforgóban kedden hirdetett Fidesz-igét a HírTV-ben. Jean-Claude Juncker volt a céltáblája közepén, aki elkövette azt az “arcátlanságot”, …

Figyelem!

Egy autó szalagkorlátnak ütközött Újbudán, ez meglehetősen növeli a dugók kialakulásának esélyét. Kerüljön ha teheti Eddig tisztázatlan körülmények között egy …

figyelo

Emlékeznek még arra a paláverre, amit Ujhelyi képviselő “kacsalábon forgó palotája” körül csapott a kormánysajtó? Kicsit ugyan elszámították magukat, mert …

Megosztás

Szerintem ez érdekelhet téged: Zámbó Jimmy hagyatéka!
Kattints ide a cikkért: https://varosikurir.hu/zambo-jimmy-hagyateka/