Zavarba ejtően pozitív júniusi pénzhoroszkóp 6 csillagjegy szülötteinek! Hogy kiknek? Olvasd! - Városi Kurír

Sorting by

×

Zavarba ejtően pozitív júniusi pénzhoroszkóp 6 csillagjegy szülötteinek! Hogy kiknek? Olvasd!

Már csak párat kell aludni és beköszönt a június és vele együtt hivatalosan is beindul a nyár. Vannak csillagjegyek, akiknél semmi sem akasztja meg a pénzgyarapodást, sőt, szinte zavarba ejtő lesz, hogy anyagi dolgaid túl pozitívan kezdenek alakulni. Adj esélyt a szerencsédnek végre!

Hirdetés

Rák

Június hava minimális valószínűséggel hoz jelentős fordulatot, az átütő eredmények elkerülnek, viszont jönnek olyan hírek, melyek a hosszú távú sikereket jelzik előre. Számos olyan dolgot, ügyet elő tudsz készíteni, melyek az év második felében hoznak sikert számodra. Ha jön egy ajánlat, gondolkodj el rajta, de ne siess! Hidd el, hogy a türelem időben terem rózsát.

…addig is vasárnap….

Egy családtagja, vagy barátja, ma egy igen érdekes, talán érzelmes dologba avathatja be, esetleg lát, vagy hall valamit, ami nagyon megérintheti önt. Ez mély gondolatokat indíthat el, esetleg nagy kérdéseket vethet fel önben, melyek megválaszolásával, közelebb kerülhet a világ jobb megértéséhez, ennél pedig kevés izgalmasabb dolog van, kedves Rák! Élje meg ezt a furcsa, mégis érdekes utazást!

Bika

Most új dolgokba kéne kezdeni, ha nem is szereted az ilyesmit, mert ugyan a bajok elkerülnek júniusban, de a későbbiekben a mostani tétlenség rosszul sülhet el. Akik beosztottak, azok plusz bevételekhez juthatnak, akik viszont vállalkoznak, vagy most tervezik, azoknak nagy az esélyük a gyors sikerre. Minden lehetőséget ragadj magadhoz, semmire ne legyints, kicsivel kezdd, hogy magasra juss.

…addig is vasárnap….

Ma meglehetősen nehéz lehet koncentrálnia a munkára, ugyanis, pillanatok leforgása alatt képes elmerengeni, méghozzá olyan messzire, hogy még csak köszönő viszonyban sem lesz aktuális teendői a gondolataival. Ennek megfelelően, ma inkább ne kezdjen semmi olyasmibe bele, ami nagy fontossággal bír, inkább húzza ki valahogy a kötelező perceket, aztán szélsebesen hagyja is ott a munkát, s töltse szerettei, barátai körében az idejét, akikkel most nagyon jól érezheti majd magát, s közösen álmodozhatnak!

Szűz

A felületesség most nem célravezető. Át kell gondolnod, tényleg olyasmibe fekteted-e az idődet, ami valódi, kézzelfogható hasznot hoz számodra, vagy mész tovább a megszokott ösvényen, és nem mersz kockázatot vállalni. Ha olyan helyen dolgozol, ahol nem becsülnek meg, hát állj tovább mihamarabb. Ha vállalkozást üzemeltetsz, de több a kiadás, mint a bevétel, azonnal zárd le, fogj másba, változtass!

…addig is vasárnap….

A mai napon, egy nagyon jó hírt kaphat, talán már kora reggel, de az is lehet, hogy egyszerűen, olyan jól ébred, hogy pompás hangulata az egeket verdesi, s szinte képtelenség letörni önt. Amennyiben eme tüneteket tapasztalná magán, kedves Szűz, az esetben foglalatoskodjon valami olyasmivel, ami csak olaj a tűzre, azaz, amivel igazán szeret, s nagy tetteket hajthat ma végre, amik végeztével, elégedetten térhet majd nyugovóra.

<<< Még ne add fel, kattints! >>>

Hirdetés
átver

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.