Zebrán gázolt a zuglói képviselő – Ez betehet Hadházy kampányának… és, hogy miért? Olvassa!

Akik nyomon követik a napi politikai élet bugyrait taglaló híreket Magyarországon, felkapja a fejét, ha „Zugló” és a „képviselő” szavak szerepelnek egy mondatban. Az alábbi eset egy gázolásról tájékoztat, de mégis van (lehet) köze a napi zuglói kötélrángatáshoz.

Autójával a zebrán gázolt el egy fiatal lányt szeptember 12-én Zuglóban Várnai László önkormányzati képviselő- tudta meg a Blikk. A baleset az Erzsébet királyné útja és az Öv utca találkozásánál történt. A gyereket a mentők kórházba szállították. A portál érdeklődésre a Budapest Rendőr-főkapitányság a következő választ küldte:

az ön által megjelölt helyen és időben egy gépkocsi elütött egy gyalogosan közlekedő 16 éves gyereket a kijelölt gyalogosátkelőhelyen. A baleset során személyi sérülés történt, a gyereket a mentők kórházba szállították. A Budapesti Rendőr-főkapitányság Közlekedésrendészeti Főosztálya közúti baleset gondatlan okozása vétségének gyanúja miatt büntetőeljárás keretein belül vizsgálja a baleset körülményeit.

Eddig minden olyan, mintha „csak” egy gázolásról beszélnénk, de….

A gázóló Várnai László önkormányzati képviselő

Várnairól Tóth Csaba, jelenlegi képviselő azt tartja, hogy

a regnáló főpolgármesterrel való zuglói együttműködésekor „felnagyították a kettőjük vitáját”, és szerinte egyébként senki nem beszélne Zuglóról. Úgy véli, ebben Várnai László önkormányzati képviselőnek van nagy szerepe, aki álláspontja szerint egy „összeférhetetlen, bajkeverő alak”.

És azt is mondta , hogy

Várnai László információkkal látja el Hadházy Ákost, szerinte gyakorlatilag tanácsadóként működik, amire ellenzéki kihívójának zuglói tapasztalat híján van szüksége.

Másutt azt olvasni tőle, Várnairól, hogy

Hadházy szövetségei közt ott van az „álcivil” Várnai László, akit szerinte már jogerősen elítéltek garázdaságért, közúti veszélyeztetésért és rongálásért is.

Zugló

Eközben szintén Zuglóban….

Hadházy Ákos közösségi oldalán az alábbiról tudósít:

„Hozzászoktam, hogy minden leleplezés, minden Korrupcióinfó után hazugnak neveznek. Az viszont új, hogy ezt

hangosbemondóval kürtölik világgá. Sajnos ugyanez megy telefonon, közvélemény-kutatásnak álcázva is.

A szöveg szinte egyetlen mondata sem igaz:

eleve nincs semmiféle etikai bizottság, az Országos Előválasztási Bizottság pedig nem állapított meg semmit, csak az MSZP, a Párbeszéd és az LMP szavazataival úgy döntött, hogy nem kíván vizsgálatot indítani a kamu gyártelep ügyében.

Az külön érdekes, hogy az MSZP szerint „megint hazudtam”.

Ezek szerint ők az összes korábbi leleplezésemet is hazugságnak gondolják?

Az engem lejárató, hazug kampány miatt haladéktalanul az OEVB-hez fordulok. (…) És persze menjenek el, vegyenek részt az előválasztáson!”

A bejegyzéshez videó is tartozik, amit ide kattintva tud megnézni.

Azt mindenképpen leszögezhetjük, hogy az, ami Zuglóban történik, nem könnyíti meg a választópolgár életét!

Kapcsolódó

Zugló

One thought on “Zebrán gázolt a zuglói képviselő – Ez betehet Hadházy kampányának… és, hogy miért? Olvassa!

  • MI a rohadt köze van egy balestenek, ami mindenkivel megtörténhet, a politikához, ezért megint a fidesz mutogat, de ezért méginkább választani kell, a fideszben sokkal több hulla van ha erről beszélünk, mcskos hazug pedofil , szex mocskos banda, az sokkal mocskosabb, emberek ébresztő, de nem is kell mondani, annyian mennek szavazni hogy a fidesznek vége /////

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük