Az Argo akcióvígjáték filmek rendezője Árpa Attila facebook oldalán tudatta a szomorú hírt, hogy a filmben Tyson figuráját alakító Kiss József tragikus hirtelenséggel elhunyt.
[mnky_ads id=”10551″]
A mikisvarosunk.hu jelentése szerint: február 2-án, 16:35-kor – még világosban – baleset történt a budakeszi városháza előtti zebrán. A templom oldaláról szabályosan átkelő gyalogost ütötte el egy Budapest felől érkező furgon. Az átkelő gyalogos köszönetként még intett is a furgon fele, mely aztán a következő pillanatban szinte fékezés nélkül sodorta el. Egy szemközt érkező mentőautó rögtön megkezdte a mentést. Több mint fél órán keresztül küzdöttek az áldozat életéért.


Még elindult vele a mentő, de útközben örökre itt hagyott minket.

[mnky_ads id=”10552″]

A veszélyes gyalogátkelőre a cikkhez hozzászóló anyuka is felhívta a figyelmet.

“Nagyon sajnálom és részvétem a családnak. Ezen a zebrán engem is már majdnem elütöttek a gyerekemmel együtt. Csak azért írom le, hogy aki ott átmegy, erre is számítson! A gyerekorvoshoz mentünk a templom oldaláról mentünk át a városháza felé. Nem indultunk el, amíg meg nem állt egy autó (végállomás felől). A járdasziget közepén voltunk, amikor egy nagy batár kocsi kielőzte azokat, akik miattunk megálltak és a másik sávban a járdaszigetet kikerülve őrült sebességgel elszáguldott előttünk felfelé. Ahol felülről kellett volna autónak jönnie, ott alulról jött. Éppen nem léptünk le. A döbbenettől lefagytam. Vigyázzatok, alaposan nézzetek körbe, inkább nem menjetek át addig, míg meggyőződtetek arról, hogy mindkét irányból még a közelben sincs autó!”

Kiss József civilben az építőiparban dolgozott, színészként pedig az Argo-mozik mellett olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Mihályfi Imre rendezte Labdaálmok, Jancsó Miklós Kelj fel komám, ne aludjál című filmje, illetve a Tankcsapda Hatalom nélküli rend című számának videoklipje.

Haláláról értesülve a Tankcsapda tagjai is a Facebookon búcsúztak el Kiss Józseftől.
[mnky_ads id=”10553″]

HOZZÁSZÓLOK A CIKKHEZ

Kérjük, írja be véleményét!
írja be ide nevét