Szijjártó a Zöld-foki-szigeteken - Városi Kurír

Sorting by

×

Szijjártó a Zöld-foki-szigeteken

“Magyarország százezer adag koronavírus elleni oltóanyaggal segíti a Zöld-foki Köztársaságot.” Az afrikai országból nyilatkozó Szijjártó Péter kiemelte: Magyarországon van már elég oltóanyag, be tudnak oltani mindenkit, aki regisztrált, így megvan a lehetőség arra is, hogy segítsenek azoknak, akik nehéz helyzetben vannak.

Hirdetés

A Zöld-foki Köztársaság stratégiai partnere Magyarországnak – hangsúlyozta -, és mivel átoltottságban nem állnak túl jól, a magyar kormány úgy döntött, hogy kérésükre segítséget nyújt nekik.

A magyar szállítmány százezer AstraZeneca-vakcina, amellyel ötvenezer embert tudnak beoltani

Nemes cselekedet, nincs ezzel semmi baj. Csak Szijjártó Péter külügyér érvelése sántít:

“…fontos, hogy valódi segítséget nyújtsunk az afrikai országoknak, hiszen ha ez nem történik meg, akkor Afrikából újabb migrációs hullámok indulhatnak ki, márpedig ezt Európa biztonsága érdekében el kell kerülni.”

Kötve hiszem, hogy az Atlanti-óceánban található Zöld-foki Köztársaságból (Cabo Verde) tömegek indulnának el Európa felé. A Zöld-foki-szigetek az Azori-, Madeira-, Kanári- és Selvagens-szigetekkel együtt Makaronézia részét képezik. Az ország területe valamivel kisebb Győr-Moson-Sopron megyénél.

A Zöld-foki Köztársaság népessége valamivel több, mint félmillió.

 

 

zöld-foki szigetek

Hirdetés
átver

Egy hozzászólás itt: “Szijjártó a Zöld-foki-szigeteken

  • 2021.06.25 - 07:24
    Közvetlen hivatkozás

    te gyökér. a mi pénzünkön vásárolsz , a mi adónkból>. mert te ekkora ász vagy és mindent értesz és tudsz.. professzor virológus.. kinai bérenc.. és nehogy már ne mondja meg egy szakértő hogy mit vegyen a kormány.. jobban ért hozzá. maradj a focinál, abba se remekel az ország…

    Válasz

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.